- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam egy tabletet ismerősömtől, aki véletlenül beállított egy PIN kódos védelmet, valószínűleg ez a képernyőzár PIN kódja.
Megfejteni nem tudom a kódot, így valahogy meg kellene kerülni. (A boltba már visszavitte, ott nem is hallottak még olyanról, hogy PIN kódot kérjen egy ilyen készülék.)Arra gondoltam, hogy valamiféle recovery módba belépve újra lehetne telepíteni a rendszert, de ehhez teljesen 0 vagyok.
Annyit sikerült elérnem, hogy a Vol - és a Power gomb együttes lenyomásával bekapcsoltam a gépet, akkor egy ilyenjelent meg a kijelzőn, innen nem tudtam továbblépni sehová. Recovery móddal nem találkoztam, de gondolom ehhez kellene egy alap ROM is.
Hivatalos oldalon semmi nincs, még a termék sincs fent.
ICS 4.0 van rajta, hogy ezen belül pontosan melyik, azt nem tudni...
Van a gépen egy reset gomb, de az csak kikapcsolja a készüléket (valószínűleg az akkunál csinál egy szakadást).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest