- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
Jún. 22.-én rendeltem. Mikor megindult a kiküldési buli, én is buzgón érdeklődtem, hogy mizu, hanyadik vagyok, küldjed már küldjed már mailek.
Kiderült, hogy pont az 500. rendelést adtam le, szóval némi nyájas, udvarias nyalás után sikerült megegyezni velük, hogy emiatt küldjenek egyet az első adagból, mert amúgy simán 2. adagos lettem volna, hisz mondták, hogy van jó pár db selejt, ill. jópáran rendeltek 1-nél többet. Szóval mák volt az egész.
QC: igen, lehetne jobb is. De mint mondtam, ez a pixelhiba nagyon nem feltünő. A bevilágítás engem nem zavar, nem olyan nagy mértékű. A tápra írták kinti fórumon a megoldást. Egyelőre az sd kártya az ami zavar, mert 2 db-t próbáltam eddig, egyik sem akar bekattani a helyére. Betoltam már egy csavarhúzó végével egész tövig, mégis kiugrik. Majd belenézek, mi lehet a bibi...U.I: 3.-án adtak TR számot, követni 4.-től tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest