- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgergely1987
csendes tag
sziasztok egy kis segítségeteket kérném
tabletgép vásárlásában
nem titkolom hogy egyáltalán nem értek a tabletekhez, úgyhogy fajtákat meg konkrét specifikációkat nem tudok írni hogy milyet szeretnék venni, hanem csak tulajdonságokat amiknek feleljen meg:
-7 colos kijelző
- telefonként is használhassam akár (ha jól tudom akkor ehhez kell hogy 3G-t tudjon?)
- aksi minél többet bírjon ne csak 3-4 órás használati időt
- wifi, bluetooth, kapacitív (multi touch) képernyő
- lehessen laptopról is tölteni akár (ha lehet, ne csak tápról)és akkor lenne hozzá, még pár kérdésem:
- office-nak a dokumentumait meg tudom rajta nézni? ha kapok emailben egy word csatolmányt azt megnyitja-e vagy azt csak asztali gépről tudom, és bele is tudok módosítani?
- billentyűzetet lehet csatolni ilyen pici tabletekhez? ha lehet akkor persze ez is szűkiti a választandó tábleteket ( ez persze csak egy plusz jó ha lehet, mert ha egy hosszabb levelet akarok megírni azzal könnyebb
-mp3 zene, vagy egyéb formátumok mennek konvertálás nélkül rajtuk ugye?
- ugyenez vonatkozik a filmekre is?
- olyan program telepítése is lehetséges mint a qtorrent tabletre? és akár közvetlenül rá is tölthetek?
- és egy utolsó kérdésnavigáció az akkor nem gond ha van hozzá internet, de megoldható valahogy akkor is hogy működjön ha éppen nincs internet, lefedettség hiány vagy valami miatt?
legfőképpen böngészésre akarom használni (email, index, youtube, stb..), internet előfizetés mindenhogyan kell majd hozzá tudom, de mellette simán zenét hallgatni, képeket nézegetni, is akarok.
nagyjából ennyi
üdv,
gergelyui.: http://prohardver.hu/hir/ph_tv_viewpad_7.html ezt a tablet nekem pl tetszik, ViewSonic ViewPad 7, de gondolom van ebből már újabb, mert ez másfél éves teszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Witcher topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen autót vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest