- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
BeLuke #13672 üzenetére
A POV remekül működik, de az is lehet, hogy nem voltak túlzó elvárásaim. Szépen kezdem belakni. Az a cél, hogy ha kell, ki tudja váltani a laptopomat átmenetileg. Nyilván máshogyan kell használni, mint egy hagyományos számítógépet, és főleg tartalom fogyasztásra remek kis mobil cucc. Talán írtam, hogy sokat gyorsult, miután csináltam egy resetet. Az akkuidővel semmi baj. Nemrég fejeztem be egy mérést, divx-et futtattam 70%-os fényerőn, wifi végig ment. Pár perc híján 7 órát bírt. Alvó módban egy éjszaka alatt 1-2 %-ot csökken a töltés. Kisebb akadások elvétve vannak, de szerintem elég fürgén lehet váltogatni a programok között. Torrent megy fürgén, közben netezés, levélírás/olvasás, zene. Ha hibákat kell mondani... A gyári böngészőt nem használom, nagyobb oldalaknál (pl. index) nekem lassú, a kétujjas nagyítás akadozik. Helyette remek az Opera mini, ezzel már majdnem iPad-es a netezés. Ja, flasht leszedtem (nem véletlen, hogy az Apple sem szereti), a masinát meg tudja fektetni. Így már a gyári böngésző is elég jó. Képernyő háttérvilágítása lehetne egyenletesebb, de ez kizárólag fehér háttérnél zavaró, akkor is csak ez egyik hosszabb oldalánál. Ebook olvasásnál így nem mindegy, merre forgatom el. De ennyi egyelőre. Továbbra is azt gondolom, hogy a Concorde-dal lehet egy szinten. További videót ne várjatok, nincs annyi időm,, és nem is tudom, mit mutathatnék még. De bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest