Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somacsek

csendes tag

válasz BeLuke #13672 üzenetére

A POV remekül működik, de az is lehet, hogy nem voltak túlzó elvárásaim. Szépen kezdem belakni. Az a cél, hogy ha kell, ki tudja váltani a laptopomat átmenetileg. Nyilván máshogyan kell használni, mint egy hagyományos számítógépet, és főleg tartalom fogyasztásra remek kis mobil cucc. Talán írtam, hogy sokat gyorsult, miután csináltam egy resetet. Az akkuidővel semmi baj. Nemrég fejeztem be egy mérést, divx-et futtattam 70%-os fényerőn, wifi végig ment. Pár perc híján 7 órát bírt. Alvó módban egy éjszaka alatt 1-2 %-ot csökken a töltés. Kisebb akadások elvétve vannak, de szerintem elég fürgén lehet váltogatni a programok között. Torrent megy fürgén, közben netezés, levélírás/olvasás, zene. Ha hibákat kell mondani... A gyári böngészőt nem használom, nagyobb oldalaknál (pl. index) nekem lassú, a kétujjas nagyítás akadozik. Helyette remek az Opera mini, ezzel már majdnem iPad-es a netezés. Ja, flasht leszedtem (nem véletlen, hogy az Apple sem szereti), a masinát meg tudja fektetni. Így már a gyári böngésző is elég jó. Képernyő háttérvilágítása lehetne egyenletesebb, de ez kizárólag fehér háttérnél zavaró, akkor is csak ez egyik hosszabb oldalánál. Ebook olvasásnál így nem mindegy, merre forgatom el. De ennyi egyelőre. Továbbra is azt gondolom, hogy a Concorde-dal lehet egy szinten. További videót ne várjatok, nincs annyi időm,, és nem is tudom, mit mutathatnék még. De bármilyen kérdésre szívesen válaszolok.

Új hozzászólás Aktív témák