Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben92

őstag

válasz Rapid136 #2499 üzenetére

Rokkorfiles-t már nézegettem tegnap de még át kell nyálaznom magam rajta rendesebben. :) Program mód teljes mértékben hidegen hagy szóval az nem szempont. Eredetileg X-500-at próbáltam vadászni mert annál a viewfinder mutatja a kiválasztott záridőt is, az X-700 pedig nemm annak nincs is P módja.

Röhögni fogsz de lehetne 2/100-am már hétőn mikor kinyit a bolt. :DDD Feltéve ha a 100mm f2 MC Tele Rokkor-PF-ről beszélünk. Mondjuk 429€-t kérnek érte nem tökéletes állapotban... :DDD Ennél már csak a 250 f5.6 drágább. Soligor 135 f2-t viszont tudok 220€-ért csak azért autóznom kell egy kicsit.

Az feltűnt, hogy a piac nem akkora mint a Nikonra és az izmosabb üvegek ritkák. 135 f3.5-ből válogatni is tudok, de Minolta f2.8 135-ből például egy MD van amibe víz jutott és egy MC aminek rommá van karcolva az eleje. Third partyból akad 4 gyártótól is de Minolta az nana.

Még azon is gondolkodtam, hogy kipróbálnék valami zoom-ot a jobban közül. Nikonra csak fixeim vannak aztán arra mehet egy 50mm, erre meg valami 70-200 környéke és megvagyok. :DDD

"van eladó Adaptall végem MInoltára"
    Több lenne a postaköltség mint a vételár. :DDD De a 80-210-en az van már most is, na meg ha nagyon rászorulok, a helyi boltban van 3 Adapatall és 14 Adapatall 2 Minolta adapter. (Szállítanak Magyarországra is ha esetleg ráuranál a raktáron lévő szent grálra. :DDD)

Dobok be közben egy gyors képet az új szerzeményekről. :)

Új hozzászólás Aktív témák