-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
axlfsi #93670 üzenetére
# aldebaran
a helyzet az,hogy ezek a kínai tv boxok eleve nagyon rosszul vannak megtervezve a hűtés, melegedés probléma miatt 🤔
amelyik modellekben a soc ráadásul meg is van fordítva az xtra fosch!
használat közben a soc termeli a meleget-izzad & be van zárva egy pici műanyag dobozba. mindenképpen úgy tud langyosan működni egy tv box ha távozni tud belőle a meleg-ez csak felfelé tud megtörténni.
az,hogy a tv boxok alján van szellőző rés vagy lyukak az kb olyan,mintha adunk a xarnak 1 pofont!nagyobb méretű hűtőborda elegendő,nem indokolt aktiv hűtés ilyen pici doboznak,mert minek sipoljon?
szerintem 1 szerűen meg lehetne oldani a hő távozását,hogyha a tv boxunk tetejét kivagjuk ahol a hűtő borda látható & rá applikalunk mesh hálót= ez kulturált megjelenést mutat szerintem
gyártóknak is ilyen megoldást kéne alkalmazni napjainkban. -
Beni2360
félisten
válasz
axlfsi #93670 üzenetére
Az első variaciom egy 5V-s USB-s venti volt es így az eredeti felallasban csak a lemez hő elvezeteseben valtoztatva simán jo volt. Nem erintkezett rendesen. Thermo padot kellet cserelni. Mivel unbol6fellangolt a hűtési téma megcsinaltam passzív hutessel. Igaz en anno vettem egy tubus hővezető ragasztos pasztát es a fejjel lefelé is megtartja.
Tehát proci-paszta-pad-paszta-es mivel kiemelkedik a borda már mehet nagyobb méret rá. En kivagtam az alját mivel magasabb volt a réz borda es befedtem egy alaplapi alsó rögzítő réz lappal. Azt meg a telok kijelzőjenek rogzitőjéhez használt ragasztojaval rogzitettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged