- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keef_Lee
senior tag
Kösz. Közben a topic leírásból linkelt 16.1-est raktam fel ebből is (vidon). Ígéretes. Még csak egyszer fagyott
Úgy tűnik, hogy androiddal nem fogja tudni a vu+/enigma pvr-t, pedig azért vettem, hogy a linuxos beltérimet fogja a kodi kezelni és nézem a másik szobából is a sat adásokat. Lehet, hogy a "gyári"-lag kinából érkezett kodija is fagyna, ha elindítanám rajta ezt a pvr-t. De mivel nincs is rajta, így hittem, hogy az jobb.
Mivel 2 napja gányolom, mire mindegyiket felrakom próbálgatom, ezért szusszanok majd egyet és lehet, hogy megpróbálok LE-vel PVR-ezni, de az már macerásabb lesz a családnak. Mert hiába mondom, hogy könnyű ám átbootolni a droidra, ha YT-ozni akar, stb.
Hol lehet ezen a reset gomb? Mindenhol néztem már. Nem látom az av-ben sem.
Szóval én úgy látom, hogy átlagos felhasználásra jók ezek, de ha már trükkösebb megoldást akarsz, akkor összetrottyantja magát. Ezért van, hogy van aki elégedett van, akinek meg nem minden jön össze.
Egyáltalán hogyan másoljak erre egy m3u fájlt, hogy ne kelljen állandóan a pennek benne lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Intel i5 8600K / Gigabyte Z370 / Deepcool l120t vízhűtés
- Erős Gamer PC - I7 / RTX 3080 Ti / 32GB RAM
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest