Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
válasz
Ejelhar
üzenetére
Még egy dolognak utána járok. Az esetenként nem működő wifi problémára gondolok.
Nálam sem megy az egyik dobozon, amibe Ampak AP 6330 modul van, benne pedig BCM4330 (WiFi)/BCM40183 (BT 4.0) chip van. LE alatt megy. OSMC alatt be sem töltődik a dhd.ko modul. Kézzel betölthető, de nem jelenik meg így sem az hálózat beállításoknál. A dtb, a kernel fordításakor keletkezett hozzá való fájl. Nem néztem meg jobban, mert sorozatnézés van, hogy iwconfig, iw mit mond rá. Ha jelen van akkor valszeg az OSMC hálózat menü nem látja, vagy a connman nem kezeli. Ezek közül bármelyik is a ludas, nem nyúlok bele, mert ez érintené az eredeti rendszert. Viszont ha parancssorból el lehetne indítani, akkor érdemes kigondolni egy megoldást. Biztos vannak akik azért hogy legyen wifi, elővennék az SSH-t.
A Mecool M8S PRO-ban nem ez a chip van, mert azon megy a wifi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself