- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuthim
tag
Igen, en is tuner nelkuli box-szal hasznalom, nekem KIII-as boxom van, abban nincsen tuner.
USB tunerrel hasznalom, Astrometa, amilyet irtam is es amilyen neked is van, ahogy irtad,
En LibrEelec alatt hasznalom, meg Androidos Kodi alatt nem probaltam ki, lehet ki fogom. N2-t nem tudom hogy megy-e vele.Nalam nem DIGI kabelteve van, de nalam is vannak DVB-C csatornak, azokkal probaltam, valamiert par csatornat nem szkennelt be es egyelore a tobbi is eleg zajos, gyakorlatilag nezhetetlen. Szerintem a kabelek es a csatlakozok nem jo minuseguek, meg lehet az eloszto is csokkenti a jelerosseget.
Arra is gondoltam, hogy a tunerem gyenge, de zetecR forumtars azt irta, hogy neki ugyanilyen tunerrel tokeletes a kep.Most ott tartok, hogy a kabeleket es a csatlakozokat szeretnem lecserelni jobb minosegure, meg talan a splitter helyere egy szelessavu antennaerositot is be kellene rakni,ami egyben el is osztja a jelet mert a bejovo jelet 3 fele kellene elosztani.
Esetleg tudna valaki olyan boltot Budapesten, ahol ugy lehet koax kabelt venni, hogy megmondom hany meter legyen es a ket vegere milyen csatlakozot kerek?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Ha T-homos iptv-d van akkor azon a kábelen bejön DVB-C adás is. Nem a legjobb minőség de létezik az adás.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nokia 808 PureView - kamerás béta
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Láncfűrész topik
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- RANGEE THINCLIENT 4110 B7D20 (Mini pc)
- TERRA MINI PC-MICRO 3000
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI + Intel Core i7-14700K
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!