- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz hevizms #11940 üzenetére
Kértem 40% visszatéritését a távirányitónak,erre ma ezt válaszolta az eladó az ebay levelező felületén:
Dear buyer,
We felt really regret for this unhappy experience.,
In order to protect your buyers' right, we agree to full refund you
is it ok for you ?
Look forward to your reply
Very sorry for taking so long time again ,
Wish you have a nice day!Best regards,
Hát ha ezt betartja akkor nagyon le a kalappal előtte.
-
kmarci25
veterán
Mivel én világ életemben becsületes voltam,ezt elvárnám a másiktól is.Hagyjam a fenébe,vagy továbbra is írjam hogy nem érkezett meg és kérem a refundot?
Ha így gondolod, akkor az a legbecsületesebb megoldás, ha visszaküldöd és full refund-ot kérsz. Én a helyedben azt tenném, amit felettem írtak. Partial refund >50% az árnak és nálad marad a cucc.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
retesz147
addikt
Én az Ali-s eladóval fürödtem beT3-MX3 ügyben.
Sokaknak visszaadott 3 $-t....Én írtam neki, hogy legalább 70%-os refundot kérek. Hajtogatta a 3$-t, de én nem fogadtam el....Majd jött 1 hetes 20-30 levelezés, ahol folyamat elbeszéltünk egymás mellett (én hajtottam, hogy 70%, ő erősködött, hogy zárjam be a dipsutot és ad 3$). Egyszercsak közbelépett az Ali és ajánlott fel 2 lehetőséget.
Visszaküldöm és full refund (13$), vagy megtartom és részleges refund (11$). A 11$-t fogadtam el, mert én akkor akcióban 11.85$-ért vettem.
Ezt magadba kell eldönteni, hogy mennyire vagy keménykezű és mennyi pénzt szeretnél visszakapni. Én se akartam az egészet, mert azért bőven-bőven használható, főleg úgy, hogy rájöttem, hogy az összes gomb tanítható (a rendes távos oldalon) így szerintem már nincs akkora különbség T3 és MX3 között.
De egyébként egyre jobban szokok át a Yaste nevű app-ra androidon.[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...