- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Kipróbálnék egy 905X4-es-t ( pl vontart) Van valakinek tapasztalata, hogy a CE hogyan megy rajta ha megy?
-
blakey
titán
Egyelőre buzztv X5-ön (azon lett "előkészítve) működik a CE, mától elvileg a BT is jó, én még nem próbáltam. Egyéb S905X4 készülékekről nem tudom, hogy miként viselkednek, van dtb a Ugoos AM7-hez és X4-hez, az általános dtb-k nem tudom, hogy min működnek.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Vindex
tag
Sziasztok!
Ezt [link] érdemes megvenni?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
nekem eddig csak jó tapasztalatom volt a geekbuying refundokkal.
főleg mostanában amikor rendeltük a rubellel a dolgokat.
rendeltem 2 tv boxot, az egyik hibás volt belőle, küldtek csere darabot, az is hibás volt, instant bootloop. Erre felajánlották, hogy visszafizetik annak az 1nek az árát. Ami rendeléskor 10k forintnak számított rubelben, most visszakaptam és 22K lett belőle az árfolyam változás miattkorábban is volt már elég nagy %-os refund amiatt hogy tv boxot ddr4-el hirdették és ddr3 volt benne.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz FingR86 #91762 üzenetére
Én is kaptam vissza ha jól rémlik 15$-t a 100 LAN miatt, de nem is az hanem ha gigabitesre van szükséged akkor mit kezdesz a százassal, én most elraktam tartalékba de remélem nem kell majd beüzemelni és jópár évig még eldöcög az ezres TX3.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Core elec van egy pendrive-on, dupla partició van, milyen programmal tudnám alaphelyzetbe 1 particióra visszaállítani ahogyan gyárilag volt?Köszönöm
-
Beni2360
félisten
válasz castiels #91768 üzenetére
Hat ha mar nem kell a CE akkor sd formaterrel is. De barmilyen formatalas egy partiriora teszi.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
®abstract®
őstag
most nezem hogy van egy nagyon izmos tv box a piacon=
Beelink Gt king II !
iden majusban jelent meg nagyon komoly cucc 😎
fel van pofozva az egesz hardver 😎
mar 8 magos a proci-8gb ddr4 ram dolgozik-az emmc tarhely is jo gyors lett=290 MB/s tud olvasni!
(nekem az X96MP ban 140 MB/s olvas a 64 gb samu emmc)
antutu 9 ben=220K pontot eler! azert az nagyon sok egy amlogic boxtol 😎
200$ kb.az ara,mar ha elerheto!
viszont egyvalami nem tetszik-nem lattam benne hutobordat,mint a ugoos ok eseteben 🤔 ez mondjuk nagy baj..
piros pont,hogy elerheto ra slimbox is.szoval faxa box.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
-
blakey
titán
válasz ®abstract® #91771 üzenetére
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
®abstract®
őstag
válasz blakey #91773 üzenetére
szerintem egy ilyen izmos boxra nagy hiba lenne CE rakni,mert minek-lekorlatozni a nyers erot??
most vegre lehet majd elvezni a 64 bites procit.a 8 gb ramot ostoba limitek nelkul.
droid alatt nem fog behugyozni hasznalat kozben mert marad benne kraft.
de szerintem egy very hot tv box lesz mert hutesi gondjai lesznek nem hiszem hogy nagy hutoborda lesz benne...Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
csibe1
addikt
válasz ®abstract® #91776 üzenetére
"de szerintem egy very hot tv box lesz mert hutesi gondjai lesznek nem hiszem hogy nagy hutoborda lesz benne..."
az előző hsz-edben:
"viszont a hutese korrekt aktiv-passziv-hutoborba jo hogy van benne."Akkor most mégis mi a helyzet a hűtéssel, szerinted???
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
®abstract®
őstag
válasz csibe1 #91777 üzenetére
mi lenne a helyzet csibe uram?
várj,segitek neked mert nem érted mi van most.
az van,hogy 2 fajta tv box van a porondon
amiről először írtam az a beelink gt king 2 a masik a khadas vim4.
de nyugodtan olvasd el újból a betűket és akkor megértedSzavahihetőség manapság ritka kincs.
-
jézusom
addikt
Engem nem érdekel milyen erős. Volt amikor azért vettem a GT1U-t de azzal se tudtam játszani, aztán már van xbox...
Most a dolby vision ami számÍtana. -
Vindex
tag
Van egy [ilyen] vésztartaléknak. A minap elővettem, hogy mi a helyzet vele. Frissítette magát Kodi 19.4 CoreELEC versie v19.4.0. Viszont nem tudok sem SMB kapcsolatot létrehozni. Nézegettem a neten és valami jelszót mizéria van. Írtam én már minden jelszót (Windows fiók, Router), de nem fogad el semmit. Ami nekem van hálózat szerűség: A routerbe van dudva 3 db 2,5ˇ"-os HDD aktív hubbal. Ezt szeretném hozzáadni ezen vannak a tartalmak. Ez a felállás működik, mert látja minden PC, két másik médialejátszó (Coreelec 9.2.2-9.2.8) Androidos tablet FTP-vel, de ez a Mátrix nem. Ha visszarakom a régebbi Kodi 18.9 LibreELEC versie v9.2.5 változatot, akkor szinte semmilyen kiegészítőt nem tud frissíteni. Hogy lehet erre felvarázsolni a Coreelec 9.2.8-at?
-
vargalex
Topikgazda
Mi korlátozná le a nyers erőt CE alatt? Attól függ, hogy ki mire szeretné használni. Játszani nyilván nem CE alatt fog az ember, de akár NAS funkciókra is jobban használható lenne CE alatt.
Alex
-
Beni2360
félisten
válasz Vindex #91785 üzenetére
Mivel gondolm winfows is benne van a pakliban ezert kell a win gepen csinalni egy vendeg fiokot es annak az adatait beirni a megadott ip cim utan 1x kell megadni en a fajlkezeloben szomtam megcsinalni hozza adni az első elerest es maris megy mindenhol. Reboot ajanlot a beirasok utan.
Ez az egesz a win biztonsagi sara. Szvsz.
Pl a zidoo-nal is megcsinalta a NAS-n levő 2.HDD-nel. Tehat nem CE vagy KODI specifikació.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Nálam ezek a boxok lejátszók, arra meg a CE a legjobb, Android alatt nem érem el ugyanazt a minőséget. Nem kezeli olyan szinten az USB-s DAC-ot. A Beelink hűtése is kiváló.
-
Beni2360
félisten
válasz castiels #91770 üzenetére
Na sikeredett megcsinalni? Itt van az eredeti leiras a formaterrol.
-
®abstract®
őstag
válasz jézusom #91779 üzenetére
Akkor elegendő lehet a CE hez vagy felezős rendszerhez egy 15000 Ft ért vásárolt nyolc giga tárhelyes két giga RAM os TV box. Minek többet költeni rá?
Aki megveszi 70 -80000 Ft ért ezeket a bitang erős TV boxokat amiket felsoroltam és rá telepít CE vagy felezős rendszert vagy mit tudom én mit, annak szerintem elgurult a gyógyszere.
Ezután minden jófajta előnye veszne el egy jófajta boxnak.nekem X96MP van és tudok ezen is játszani miért ne tenném hogy ha van rá lehetőség?
Másik az hogy van PC n sok játékom, de ha kedvem támad az amlogic droidos boxon játszani valamivel akkor ne tegyem mert nem arra való? ez így hülyeség.#91783 Vargalex
Mester-nem tudom hogy mi korlátozná le, gondolom semmi, de alapvetően oda mihez kéne a nyers erő, a torrenthez?
Androidos felületen minden erő tartalék jól jön és ezeknek a bitang TV boxok nak meg pont ez lenne az előnye a többivel szemben, amík sehol sincsenek ehez a combos hardverhez.
A CE rendszer nem más mint egy felpofozott Kodi kibővített menüpontokkal lehetőségekkel, de alapvetően ennyi vagy tévedek? 🙂😎Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
csibe1
addikt
válasz ®abstract® #91778 üzenetére
Jéé, tényleg.
Ha lerajzoltad volna akkor nem lett volna keveredés." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
vargalex
Topikgazda
válasz ®abstract® #91790 üzenetére
A Kodi alatt ott van egy teljes (igaz embedded rendszerekre optimalizált) linux. Amit ugye a Kodi mellett arra használsz, amire csak akarsz.
Az igaz, hogy kimondottan csak média lejátszásra jelenleg felesleges ilyen boxot venni, de nyilván el fog jönni az az idő (a gyári támogatás hiányában), amikor a jelenleg még elérhető boxok kerülnek abba a helyzetbe, amiben most az S905-ők vannak. Azaz, hogy az aktuális Kodi verziót futtató CE már nem készül rájuk.
Viszont NAS szerepkörben (akar a lejátszás mellett) most is lehet létjogosultsága erős boxnak. Pl. több klienst kiszolgálni transzkódolás mellett. Az más kérdés, hogy az én véleményem szerint erre megfelelőbb (és összességében akár olcsóbb is) egy x86 alapú rendszer. Nálam is az tölti be ezt a szerepet, a lejátszók pedig olcsó S905-ök és S905x3-ak. Játékra pedig ott a PS2/PS3/PS4/XBOX, illetve nagyobbik fiamnak a PC.Alex
-
T-master
tag
Sziasztok!
Ma szétpattintottam a Vontar X3 boxomat, mert kíváncsi voltam a hűtésére. Meglepetésemre az alaaplapjára ez van írva: HK1_S905X4_4BIT_V11. Ez a box nem S905X3-as? Butaság lenne ráírva, vagy ez nem erre vonatkozik?
-
pinnacle
nagyúr
válasz pinnacle #91689 üzenetére
Megjött az X96Max Plus. CE-n végre működik a BT hangfal. Érdekes módon Androidon nem találta meg. Talán nem fake RAM-os. LAN viszont biztos Gigabites. Még mindig rettentően melegszik. Pillanatok alatt felmegy 75°C-ra. Egyébként mi a maximális normális hőmérséklet ezeknél a dobozoknál? Ugye a legjobb megoldás a korábban ajánlott hűtő+szabályozó? Gondolom ez itthon nem kapható.
-
cof
veterán
válasz pinnacle #91799 üzenetére
Hát ha elindult a CE a 4g_1gbit dtb-vel akkor azt kaptad amit rendeltél.
Ez a cooler is jó ha nem akarod szétszedni, nálam 55C a plafon most 1080p-n, de én nagyobb hűtőbordát tettem rá.
75C már sok lesz CE alatt, azt hiszem 72-n kezdi el lekapcsolni a magokat és akkor akadni fog minden.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs