Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce #1895 üzenetére
Terminálban, su után:
mount-master -c "busybox mount -t cifs -o username=xxxx,password=xxxx,unc=\\\\192.168.1.111\\Volume1 //192.168.1.115/storage /mnt/media_rw/Network"Valamit elrontottam volna? Ha igen, akkor nem parancs hibával dobna vissza, hanem bejelentkezési, vagy elérési út hibával.
Milyen régi és milyen új? Azt írtad, hogy az való az enyémre, hát azt töltöttem le. A készülékadatok szerint X8H a kütyü. De tulképp mindegy, mert DVI -s kép nélkül úgyis bukta.
-
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1893 üzenetére
"CIFS nem működik. Terminálban lefuttatva, nem találja a mount-master parancsot "
Ez kapkodásnak tűnik, mert ha nálam ment akkor nálad is kell.
Mountscriptből pontosan másold ki a parancsot, a su paranccsal és a " együtt, és a csatolási pontot se írd át.
Ezzel nem jutottam előrébb.
A home gomb a régiben nem működött, az már működik az utolsó romnál.
Te a régit raktad fel, azért nincs se dockbar se semmid
Mindegy, te tudod -
spiritex
veterán
Írjál már akkor pár megoldást nekem, az unroot zip is érdekel, meg a kollégád megoldása is, mert próbáltam az Xposed Installer / RootCloak párost kiválasztva a TVGO-t, de úgy sem megy...
Szerk.: igen, töröltem minden adatát a TVGO-nak alulról felfelé haladva, Force Close, de úgy sem jó. -
törölt tag
válasz
Lifeforce #1888 üzenetére
Gyorsan átfutottam a preroot romot.
-Nincs dockbar és értesítési sáv és nem tudom, hogyan tudnám visszarakni, mert a médiabeállítóban hiába aktiválom. Így meg se menü, se home.
-CIFS nem működik. Terminálban lefuttatva, nem találja a mount-master parancsot (lehet, hogy nem ez a parancs neve, de nem tudom ellenőrizni, mert ahhoz most Home -ot kéne nyomnom a böngészőre. Az meg nincs). Azt írtad, hogy van busybox. Ezért nem telepítettem és nem kezdtem nyomozni a busybox parancs után.
-A TV-GO betöltési hibával visszadob. Ez lehet user error, mert Titanium -mal állítottam vissza. De ilyet máskor is csináltam és nem volt gond.
-Nincs kép DVI -n.Ennyi. Visszamenekülök Finless -re.
-
géeles
aktív tag
válasz
spiritex #1889 üzenetére
Nekem ugyan x8h van, de nézzük a tv go-t.
Rootolva nem ment, de letöltöttem egy néhány kbytos unroot zipet azt beadtam neki, és megy mint avihar.A kompatibilitási lista szerintem csak humbug, van kollegám aki szintén mókol mindent, nála is ment még mindenen. Nem egy nagyon komoly igényű app..
-
spiritex
veterán
Kíváncsi lennék, hogy Somatom-on kívül elindul valakinek a TVGO lejátszás (tehát nem maga az app) Xposed-al vagy anélkül? Mert erről még nem esett szó.
Ezt természetesen csak azok tudják kipróbálni, akiknek T-Home TV csomag előfizetésük van. -
an0ny
tag
Nekem ennyi volt az elvárás egy ilyen készülékkel szemben:
- zökkenőmentes 1080p lejátszás jó képminőséggel;
- HDMI és S/PDIF passthrough;
- HDMI-CEC vezérlehetőség;
- erősebb hardver a későbbi tartalékolásra;
- KODI vagy hasonló felület;
- gyors WiFi és/vagy Ethernet streamelés miatt;
- USB csatlakozó(k) külső HDD-hez (NTFS és 3TB+ támogatása).
Ami nem volt szempont:
- Play áruház, Google sz@rok, játszak / netezzek / telefonáljak vele, stb... tehát minden amire ott a telefon.Nagy plusz pont, külön köszönet és tisztelet, hogy Lifeforce még csiszolgatja is a készülék rom-ját, ha a gyártó már nem teszi!
Minix Neo X8H-Plus. Amire használom tökéletes! (talán még torrentre befogom üresjáratban)
(ez majdnem reklámszerű lett)
-
David75
őstag
Reggelt mindenkinek! Az androidos fórumról továbbították ide a kérdésemmel. A tv-m nem túl okos, van rajta usb amin keresztül kezeli a pendrive-okat de sajnos egy 720p-s mkv már úgy leizzasztja, hogy akadozik, vagy nem játszik le hangot. Szeretnék egy ilyen androidos tv box-ot. Annyi kéne, hogy pendrive-ról rendesen lejátszón 1080p-t is, kezelje a magyar nyelvű feliratokat és az se lenne baj, ha tudnék netflixezni róla. Jó lenne ha nem lenne drágább olyan £30-nal, ha ez lehetetlen akkor olyat mutassatok ami tényleg jó és gyors akármennyibe is kerül. Jó lenne még ha amazonról vagy ebayről meg tudnám rendelni. Előre is köszönöm.
-
Lifeforce
őstag
Ez egy egyszerű szoftverhiba.
Viszont akinek m8s van, megnézhetné, hogy neki a skype konpatibilis-e. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1879 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy megnézem az m8s-t is holnap, aztán összevetem.
Mert ha azzal is ugyan ez a baj, akkor egységesen kell valamit kitalálnom rá. -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1879 üzenetére
Nem csak a TVGO, hanem az összes Play szerint inkompatibilis applikáció.
-
Lifeforce
őstag
válasz
szabochris #1877 üzenetére
Mert akkor is elzavartunk az állandó linkelgetéseddel.
Megkérdezted, megválaszoltuk, és ennyi.
Felesleges linkelgetned, rágd végig a fórumot, itt megtalálod az összes AML M/S8XX chipes készülékhez tartozó hozzászólást.
És igen, szórakozás, mert majdnem kereken egy éve próbálsz dönteni. (teleszemetelni a témákat) -
Lifeforce
őstag
Kész vagyok ettől az M8C romtól.
Szerintem a DPI szórakozik, keresek hozzá leírást, hogy mit kell átállítani a google playban, aztán megcsinálom.
A nyakamat rá, hogy az a baja. -
Lifeforce
őstag
válasz
szabochris #1874 üzenetére
Figyelj, tavaly június óta szórakozol ezzel.
Nem unod?
Már elmondtuk egyszer, hogy a legkitűnőbb ár/érték arányú kütyü. -
törölt tag
-
Knobber
aktív tag
válasz
Lifeforce #1866 üzenetére
Nekem csak az HBO GO jelentett csalódást, mert őszintén szolva csak amiatt vettem meg a boxot (A TV-m lejátszik mkv-kat így média lejátszásra nem kell a box)
Most kijött Windows 8.1-es box , amire lehet váltok ha majd olcsóbb lesz a dollár: [link]
Intel Z3735 proci van benne. -
Lifeforce
őstag
válasz
Knobber #1863 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért jó egy terjedelmes, védett, újdonságtól bugos lósz.....
Ha valaki ezért vesz gépet, és fogalma sincs mit vár és miért, az régen rossz.
4.3 alatt semmi baja nem volt ezeknek, amióta 4.4 van tiszta szívás az egész.
Alig várom, hogy kijöjjön egy komolyabb intel platform 4gb-al, gigás lannal...
Úgy elköszönök ettől a hulladék androidtól ahogy kell. (szerintem nem leszek ezzel egyedül) -
-
Knobber
aktív tag
Ezek az Amlogic S802-es gépek fognak kapni Android 5.0-át?
-
laspring
tag
Hűű látom itt mindenki ezen a T8M(S/C) dobozkán pörög, ami kb ugyanaz a hardver első ránézésre mint a Minix X8-H Plus. Csak éppen jóval olcsóbban.
Visszaolvasva az X8-H -t nem dicséritek médialejátszóként, főleg firmware bugok miatt.
Ez a T8MS ez jobban áll ilyen téren? Hogyhogy jelentősen olcsóbb mint a Minix, mikor a hw kb uaz?
Helyezzetek képbe plíz! -
laspring
tag
Sziasztok!
Egy használt Minix Neo X8-H (Amlogic AML S802-H) vásárlásán gondolkodom.
Igazából én csakis médialejátszóként használnám XBMC-vel. Torrentes mkv-kat játszanék le vele amik a PC-men vannak Twonky Server alatt.
Kérdésem az lenne, hogy jellemzőn ezekkel a formátumokkal mennyire lehet gondja ennek a játékosnak?
Másik a képminőség.. eddig a tv saját dlna médialejátszóját használtam. Nem tudom képminőségben mire kell készüljek. 50"-os plazma a tévém, nem mellékes a képminőség... -
Lifeforce
őstag
válasz
#79335424 #1853 üzenetére
A .rc fájlok csak konfig fájlok a beépített/ráfordított programokhoz.
EXTERNAL_STORAGE
EMULATED_STORAGE_SOURCE
EMULATED_STORAGE_TARGETMind definiálva van a voldban, a .rc fájlok pedig megadják, hogy hova...
Az lenne király, ha a voldot vissza tudnám fejteni, vagy értenék annyira hozzá, hogy tudnék rá fordítani újat.
Mert akkor minden problémánk megoldodna, az én ext particiós problémám is. -
zolizozo80
tag
Sziasztok! TM8S-re érkezik valmikór firmware??
-
spiritex
veterán
válasz
Lifeforce #1783 üzenetére
Megtaláltam mégis! Beletettem ugyanabba a megosztott könyvtáramba a pdf-et, ahol az app-ok vannak.
Van egy olyan tippem, hogy azon kívül, hogy valamiért még mindig nem kompatibilisek az app-ok az SIII-al, a táblázat android verzióról is szól! A kütyün viszont nem 4.1.2-es van, ahogy a táblázat írja, hanem 4.4.2. Tehát előfordulhat, hogy olyan ID-vel kellene próbálkozni, ami 4.4.2-es, pl. Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 vagy HTC One (M7).
-
Lifeforce
őstag
-
törölt tag
Nézd meg légyszi EZT a hsz. -t (körülötte is van egy-két érdekes! Hátha használható.
-
vlevi
nagyúr
Lehet, hogy lesz LOLLIPOP?
-
szpepe
újonc
válasz
szabochris #1767 üzenetére
nekem volna valami priviben
-
-
Lifeforce
őstag
-
spiritex
veterán
válasz
Lifeforce #1817 üzenetére
Mivel az applikációk támogatottsága semmit sem változott: Semmi nem kompatibilis még mindig.
ezért gondolom, hogy valahonnan még mindig a régi típus nevet veszik ki... és így lehet ez a TVGO-val is, ezért nem akar menni. Addig, amíg a Play nem azt írja, hogy Kompatibilis, addig szerintem nem fog elidulni!
Mert az nem lehet, hogy ezek egyike sem kompatibilis az SIII-al. Tehát itt valami gubanc van.
A TVGO hiba, amit kértél a megoszott képek között van.
Szerk.: Az átírt build.prop-ról raktam 2 képet. -
sityuka80
tag
Ha új rom van fent miért maradnak meg a beállítások és az appok?
-
-
spiritex
veterán
-
Lifeforce
őstag
-
spiritex
veterán
válasz
Lifeforce #1801 üzenetére
De ha csak a buid.prop-ot írtad át, akkor miért lett kisebb a tm8c_150118_hbotvgo_noroot.zip mérete 7.5 MB-al?
Most visszaktam az eredeti tm8c_150118_hbotvgo_noroot-ot, az megint felszaladt gond nélkül. Figyu, most ráhagyom, majd ha lesz időd, megcsinálod másik build.prop-pal. -
Lifeforce
őstag
Ezért szoktam én tesztelni, mert össze vissza kapkodtok.
Nem változott a rom egyáltalán, csak a build.prop fájl lett átírva.
Tehát mennie kell a frissítésnek, valamit elbaltázol.
Vagy vacak az sd kártyátok, vagy nincs helyesen formázva, vagy a fene sem tudja...
Nekem sosem fordul elő ilyen, pedig vagy 1000x megfrissítettem egy egy ilyen eszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest