Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
Ezt van aki próbálta már?
-
Knobber
aktív tag
válasz
Lifeforce #2024 üzenetére
XBMC-hez silverlight stream plugint honnan tudom beszerezni?
Androidra is van , vagy fel kell tenni Linuxot hozzá?
A Linux nekem már kínai, ezért is van az alapkoncepció hogy inkább Windows-os kütyüre váltanék.
Én csak egy mezei polgár vagyok, aki szabadidejében megnézne 1-2 filmet -
Knobber
aktív tag
válasz
Lifeforce #1866 üzenetére
Nekem csak az HBO GO jelentett csalódást, mert őszintén szolva csak amiatt vettem meg a boxot (A TV-m lejátszik mkv-kat így média lejátszásra nem kell a box)
Most kijött Windows 8.1-es box , amire lehet váltok ha majd olcsóbb lesz a dollár: [link]
Intel Z3735 proci van benne. -
Knobber
aktív tag
Ezek az Amlogic S802-es gépek fognak kapni Android 5.0-át?
-
Knobber
aktív tag
válasz
kazan23 #1162 üzenetére
Én a Finless változatot tettem fel belőle, azt az Oman 111K4-ből csinálták.
[link]
Nekem nagyon bejön a letisztultsága, gyorsaságra szerintem jobb mint az előzők.
Nincs benne Kodi gyárilag, így le kell tölteni hozzá, de sebaj mert úgyis nemrég jött ki az új végleges stable.+info: Sajnos az HBO GO továbbra is akad vele, de szerintem az inkább optimalizáltság probléma mert akkor miért mennek a FHD filmek akadásmentesen...
-
Knobber
aktív tag
Nincs lehetőség se DLNA-ra se SMB-re mert ez egy SEED szerver amihez mezei FTP-t kaptam.
A VidOn "illegal IP adress" néven nem is hajlandó felcsatlakozni.
A DicePlayer nem támogat AC3-as filmeket, így kb a filmek 85%-a számomra kiesett (Dolby 5.1 miatt)
FTP Player ami még szóba jöhet, de az is külső lejátszóval hajlandó megnyitni a filmet. Ok, de akkor arra melyik külső lejátszó ami jó?KODI-nál a legújabbat használom, cache full jeligére nem viszi normálisan a dolgot. Nekem nincs most HDD hozzákötve a box-ra és csak a beépített memóriára tud támaszkodni.
Azért lett volna jó valami streamelős megoldás. -
Knobber
aktív tag
-
Knobber
aktív tag
Az lehet hogy ha microSD kártyával bővítem a boxot akkor lassul? Pl internetnél speedtest.net progi. SD kártya nélkül hozza "majdnem" a nethálózat sebességét, behelyezve kártyával a felét. Ha belerakok egy SD kártyát akkor automatán arra cachel vagy mi?
-
Knobber
aktív tag
Wifin kötöttem össze, ethernettel is kipróbáltam úgy nekem sem indul az HBO GO.
Meg tudod nézni hogy a legújabb update is (2014. december 10.-es) jól fut-e wifin?
Nem tudom miért laggol (illetve miért vannak mikro-akadások) a filmlejátszában, a net elég gyors, gépen tökéletesen meg a GO. Olyan mintha nem renderelne le minden képkockát, szimplán olyan hogy nem sima a videolejátszás (micro stuttering), a hang tökéletes hozzá.
Érdekesség viszont hogy bezzeg a DTS 1080p filmeket pedig tudom a boxal streamelni akár p2p-ről is. Ott zéró akadás.
Én a Hardweres gyorsításra gyanakszom, vagy egyéb dologra elsősorban. -
Knobber
aktív tag
Wifin használom, a kapcsolat egyáltalán nem szakad meg. Az akadást nem úgy értem hogy megakad, és bufferel hanem úgy hogy megy a film és apró "laggok" vannak benne. Nagyon apróak, de ahhoz pont elég hogy már a mozgások nem folyamatlagosak. Lehet a video feldolgozásban van valami ludas, nem tudom.
-
Knobber
aktív tag
Van aki le tudja nekem amúgy tesztelni az HBO GO-t? Az Amlogic S802 processzoros készülékén?
Regisztráció nélkül is megtekinthető 1-2 film rajta, csak a lejátszás érdekel hogy másnál is akadozik-e ezen a box típuson.
[link](#1070) vlevi
Próbálok kölcsönkérni egy külső hdd-t megnézem azzal a sebességet.
Egy USB2.0 pendrive-nál ha írok és olvasok egyszerre akkor. Írás:4MB/sec Olvasás:13MB/sec környékén mozog kb 1 gigás fájlok esetében. Viszonylag jóféle pendrive, mert amúgy 14MB/sec-el ír szekvenciálisan -
Knobber
aktív tag
Hmm, és az nem számít hogy a HDD-t is külsőleg kötöm rá USB2.0-n?
Esetleg egy Class10-es vagy UHS1-es kártya a box közvetlen olvasójába?
A TVP szerintem úgy működhet, hogy elejétől kezdi el letölteni a torrentet nem pedig több szeletben.
Egy 720p-s kb 8 gigás filmet még tökéletesen elvisz torrentről streamelve, ezért gondoltam esetleg azt hogy egy kicsit gyorsabb-jobb kártya többre lenne képes. -
Knobber
aktív tag
válasz
Lifeforce #1068 üzenetére
[Itt vannak a gyári firmwarek.]
Ezekből ez ami most rajta van a boxomon 110k4Ma játszogattam kicsit az eszközzel, leszedtem a Play-ből néhány "boostert": RAM, Performance, SDcard booster. + No-frills CPU Control -al olyan gyors lett minden hogy olyan érzés hogy túl gyorsan pörög a videó (fps) és emiatt akad be.
Minden performansz progival a háttérben is elindítottam az HBO GO-t és az jött hogy túl gyorsan fut a video és akad mellette.Torrent Streamre talán ez volt a legnormálisabb. De egy 13 gigás full hd dts filmet már nem bír meghajtani. Lehet hogy a Class 4 SD kártya kevés hozzá? (elméleti írási sebessége 4 MB/s minimum ami 32 Mbps , a video meg lehet 15000kbps ami 2MB/s ami ugyebár 15mbps.)
Mit lehet a rá hányt androidon moddolni? Alkalmasak ezek az eszközök egyáltalán torrent streamre? Azért vettem hogy Video On Demandoljak a cuccal.
Támogatás ügyileg meg úgy tudom hogy az HBO GO egy media boxot sem támogat hivatalosan csak telefon tablet és samsung okos tv-k.
-
Knobber
aktív tag
Sziasztok!
Nos, én is beléptem a klubba egy ilyennel: [link]
Eddig nagyon vegyesek az érzelmeim vele.
Alapevetően azért vettem hogy az HBO GO-t tudjam nézni rajta, és KODI-n tudjak streamelni torrenteket vele.
Ebből egyik sem megy tökéletesen, az HBO GO akadozik, bármit is csinálok.
P2P-Streams (Kodi plugin) pedig 1 file-t visz, másikat nem visz és így tovább. Aztán utána már azt sem játssza le, amit eredetileg lejátszott.
Minden gyári beállítás az eszközön, többször is próbáltam gyári beállítások visszaállítását de nem hozott javulást.Létezik ezekre valamilyen megoldás, vagy pont erre nem jó az S802 architektúra? Mert amúgy médialejátszó van a TV-mben is, és csak az "okos" funkciók miatt vettem ezt a kis boxot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest