Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kazan23

aktív tag

válasz #79335424 #115 üzenetére

Tényleg kiváncsi vagyok! Nem viccelek.
    A mostani lejátszóm egy bánatos f*s aminek egyetlen előnye, hogy pöccre visz mindent, de amúgy távirányítótól kezdve az egész rendszer (még a custom fw ellenére is) felejtős. Persze amikor vettem, ezek a paraméterek űrtechnikának számítottak.

Pár év alatt android fronton végre úgy tűnik, szinte eljutottunk odáig, hogy visz akár egy sok mbites anyagot is és kinyomja magából a DTS-t is. Ezzel számomra valós alternatíva, mint mediaplayer.
    Ezen kívül az utálatos infra vezérlést ki lehet váltani rádiós célszerszámra (vagy a telefonra!), amin nem 40 ugyanolyan méretű, logikátlanul elhelyezett, sötétben kiigazodhatatlanul méretezett gombóc van, hanem csak az amire szükséged van. Plusz kiaknázható vele az a bizonyos plusz, ami abban az androidban rejlik ami az oprendszerek közül az én habitusomhoz legközelebb áll. (rengeteg ízléses dolog + némi fúrással faragással majdnem minden megoldható, megszépíthető. ios egy béklyó, linux nekem kocka, win-t meg...hagyjuk)
    Szóval, ha ott a kernelben az 1920*1080, netán a 24Hz és kimegy a DTS, akkor 4K anyag és elérhető árú 4K vetítő híján elég sok évig elvagyunk.

Tehát mondd, mire használhatnám még?

Új hozzászólás Aktív témák