- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Házi hangfal építés
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
válasz
A. Zsömle #10024 üzenetére
Nem egyszerű ezt most eldönteni, melyik lenne jobb. NVidia mindenképpen, ha DX11-t akarod használni sokáig. DX12-s előnye az AMD-nek nem igazán látszik most, nVidia-nál marad a pont.
Nekem is most kellett kártyát vennem, és én sem tudtam, mi legyen. Nem akarok jövőre megint cserélni. Végül AMD mellett döntöttem, mert "talán" ez lesz jobb az Oculus Rift-hez jövőre. De persze ez egyáltalán nem biztos. De legalább a fűtésem is meg van oldva télre -
Laja333
őstag
válasz
A. Zsömle #10022 üzenetére
Most elég nehéz 5 évre gépet venni...
Ha minden maradna úgy, ahogy most van, akkor a 970 is jó lenne neked. A közelgő DX12 játékok miatt (pár hónapon belül) viszont azt nem merem ajánlani. Kérdés az is, mennyire csapsz le az új játékokra. Ha elvagy a mostaniakkal, akkor is maradhat a 970. Ha szereted kipróbálni egyből az újakat is, akkor inkább egy 390.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
A. Zsömle #10019 üzenetére
Oda mindketto eleg lehet.
En szemely szerint a 390-re mennek. Sebessegben kicsivel jobb, de azt a 970 tuninggal visszahozza szoval kb egal. A dx12 alatt meg nem tudni mi lesz, de ugy fest az amd elonyosebb lesz ( nem veletlen mozdul az nvidia is a pascallal abba az iranyba a maxwelltol), plusz tobb rajta a memoria. Igy en azt jovotallobbnak erzem.
A 970 kevesebbet fogyaszt es huvosebb. -
-
Laja333
őstag
válasz
A. Zsömle #10011 üzenetére
Röviden: 30ezer FT, meg 5% teljesítmény különbség.
A 390x egy teljes értékű chip 2816 maggal, a 390-ben pedig pár mag le van tiltva, így csak 2560 van. Minden más ugyan az, esetleg órajelben lehet minimális eltérés.
Edit: Egyébként nem tudom miféle videót láttál, de a 390x-ek a GTX980-al mennek hasonló teljesítményt, nem a 970-el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Nintendo Switch 2
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest