- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes,lehet én is megnézem nálam mit mutat,habár gondolom azóta kapott a játék már egy pár patchet.
(#9751) Laja333
Pedig bizony az,én is olvasok külföldi forumokat de én inkább azt látom,hogy páran akik szívükön viselik az amd sorsát megpróbálnak nap mint nap kovácsolni valamiféle "előnyt" egy alfa tesztből,sehol nem lázadoznak 980Ti tulajok mint ahogy itt sem.A 980Ti pont annyira future proof mint Fury X,kb sehogy,mert az a piacgazdaság alapjaival ellentétes.És mint minden forumon itt is páran ugyanannak a cikknek a 1352856524123654 változatát linkelik be hangulatot keltve,amiből zero.. azaz nulla következtetést lehet levonni a jövőben megjelenő DX12 teljesítményre a jelenlegi vga palettával,csupán önigazolást lehet keresni bennük hogy lám milyen jól vásároltam mint ahogy ezt te is teszed....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest