- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Érdekes,lehet én is megnézem nálam mit mutat,habár gondolom azóta kapott a játék már egy pár patchet.
(#9751) Laja333
Pedig bizony az,én is olvasok külföldi forumokat de én inkább azt látom,hogy páran akik szívükön viselik az amd sorsát megpróbálnak nap mint nap kovácsolni valamiféle "előnyt" egy alfa tesztből,sehol nem lázadoznak 980Ti tulajok mint ahogy itt sem.A 980Ti pont annyira future proof mint Fury X,kb sehogy,mert az a piacgazdaság alapjaival ellentétes.És mint minden forumon itt is páran ugyanannak a cikknek a 1352856524123654 változatát linkelik be hangulatot keltve,amiből zero.. azaz nulla következtetést lehet levonni a jövőben megjelenő DX12 teljesítményre a jelenlegi vga palettával,csupán önigazolást lehet keresni bennük hogy lám milyen jól vásároltam mint ahogy ezt te is teszed....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest