Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A ROG szinei rendben voltak alapból,nem olyan telt mint egy IPS,de én amúgy sem vagyok oda a túlszaturált színekért. A betekintési szög viszont nem tul acélos,érdemes pontosan szembe rakni veled,még éppen vállalható,amikor felállsz a monitor elöl és visszanézel na akkor látod,hogy az TN. Cserébe nagyon gyors,és se ghosting se lag,ilyen téren hibátlan.
A 4K monitorom is TN,ugye itt megint csak a 4K IPS monitorok nem homogének (glow),utánhuz némelyik,és cserébe jó drágák is,ezért lett TN.G-synces azért nem lett mert szinte biztos voltam benne meglesz mindenhol a stabil 60+fps,(ráadásul egy ilyen monitor van (acer) ami vagy 80K-val drágább és gyengébb a panelja mint amit vettem)meg igazából ki akartam próbálni mire képes a gépem 4Kban,és nem akartam sokat áldozni.Nos ennek a monitornak az alap szinei nagyon pocsékak voltak bármit ir is a teszt [link],vettem hozzá egy colormunki display prot,és bekalibráltam... magam is elámultam mintha nem is ugyanazt a monitort látnám.Ennek a panelnak viszont sokkal jobbak a betekintési szögei,csupán alulról invertálja a színeket,viszont ugye onnan sosem látod...
A 4K egy más világ,és sajnos még a win10se perfekt hozzá,de biztos vagyok benne hogy el fog terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest