- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A ROG szinei rendben voltak alapból,nem olyan telt mint egy IPS,de én amúgy sem vagyok oda a túlszaturált színekért. A betekintési szög viszont nem tul acélos,érdemes pontosan szembe rakni veled,még éppen vállalható,amikor felállsz a monitor elöl és visszanézel na akkor látod,hogy az TN. Cserébe nagyon gyors,és se ghosting se lag,ilyen téren hibátlan.
A 4K monitorom is TN,ugye itt megint csak a 4K IPS monitorok nem homogének (glow),utánhuz némelyik,és cserébe jó drágák is,ezért lett TN.G-synces azért nem lett mert szinte biztos voltam benne meglesz mindenhol a stabil 60+fps,(ráadásul egy ilyen monitor van (acer) ami vagy 80K-val drágább és gyengébb a panelja mint amit vettem)meg igazából ki akartam próbálni mire képes a gépem 4Kban,és nem akartam sokat áldozni.Nos ennek a monitornak az alap szinei nagyon pocsékak voltak bármit ir is a teszt [link],vettem hozzá egy colormunki display prot,és bekalibráltam... magam is elámultam mintha nem is ugyanazt a monitort látnám.Ennek a panelnak viszont sokkal jobbak a betekintési szögei,csupán alulról invertálja a színeket,viszont ugye onnan sosem látod...
A 4K egy más világ,és sajnos még a win10se perfekt hozzá,de biztos vagyok benne hogy el fog terjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest