Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T.Peter
üzenetére
Értem én hogy mindíg van ki a hibás. Itt amit leírtam az a végfelhasználó szemszöge, a sajátom, aki 65-80 dollárért megveszi a játékot.
Komolyan mondom tisztellek és megértem hogy mindíg véded a porgramozókat de fogalmad sincs itt valójában hogy dolgoztak és mit csináltak, ez egy teória.
Engem , mint vevő nem érdekel mit kellett volna és kinek téged se hat meg ha a Sparba kukacos húst adnak, hogy az a beszállító vagy a hentes hibája e.Hát én olyan ordító különbséget pedig nem látok ami indokolná,hogy egy 3x olyan erős VGA-n ötöd akkora sebességgel fut ez a játék. Jobban néz ki ez tény, ez pontosan ahhoz elég kellene hogy legyen hogy egy mostani csúcs kártyán szintén 144 FPS-t lássak a számlálón, elfogadható kompomisszum lenne.Ez a vevő szembehugyozása és lassan az UE5 játék motor egy szitok szó lesz és nem csak ezen a fórumon, olvasd el a hozászólásokat redditen..
PS5 verzió grafikája nem maxolja ki a BD-t egy közepes grafikai beállítás,de ott sem stabil, sokszor van beesés, ettől függetlenül vállalható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- 27% - Palit RTX 4080 GameRock 16GB GDDRX RGB Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest