- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Uramisten
Najó, kezdjünk neki.
,,8 magos Zen2 Renoir? Az egy APU lesz, VEGA és nem NAVI integrált VGA modullal, maximum 65W-os fogyasztással, ez ugye CPU és IGP együtt."
Fuhh ne mondd
Én arról beszélek, hogy a Renoir mellé beraknak egy NAVI alapú 5700-at, és lám ott van kb a PS5.
,,250W-ról beszélünk és nem 450-500W-ról" --> Az megvan hogy az egész komment IRÓNIA volt? Nagyon reggel lehet. Remélem a felskálázott 720p-t és az SSHD-t nem vetted komolyan.
,,Plusz nem értem hogy sikerült a Renoir-t idekeverni, hiszen az egy APU, a mellé nem kell(ene) dVGA."
Mi az hogy nem kell?
Egy gamer laptopba szerinted elég lesz az a nyúzott VEGA20? Hoztam fel nektek egy példát egy hardverre, mai kb megegyezik a PS5 hardverével. EZ fogyaszt kb 250-300wattot. Erre jöttök itt ezzel hogy fuhh mennyit fogyasztana egy 4k 60 FPS-t tudó konzol... Ha lenne ZEN2-es mobil processzor ami nem APU akkor azt hoztam volna fel példának, a lényeg hogy hoztam egy hasonlatot 8 TFLOPS+Zen2 kombóra 300 wattig bezárólag.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest