- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem kell etetni itt senkit, ki lehet probalni
En vegigjartam az utat a 290X-980Ti-Fury X-1080-Vega 64-1080Ti-Vega64-el, G-Sync, Freesync monitorokkal, TV-vel, Intel-AMD procikkal, tudom melyikkel mi bajom volt. Az ilyen hobbi megmondo okosemberek, akik fotelbol ulve osztjak az eszt nem nagyon akarok mit kezdeni, kiprobalt 1-2 ilyen olyan kartyat, van egy kialakult velemenye vagy beall a sorba a tomegbe, ugy talan azt hiszi valaki...
Mindegyikrol tudnek sok jot es rosszat is mondani, most ez valt be a leginkabb, vegas rizsa. Ez sok embernek szurja a szemet, letojom, a tapasztalataim szerint ezzel van a legkevesebb gondom.
Neha mar csak poenbol is jo erzes nem a tomegben allni es azt kiabalni egyszerre: "Igen! Mi mind egyenisegek vagyunk!"
Engem ilyen Ray Tracinggel, meg beta kartyakkal mar nem etetnek meg, van bennuk tapasztalatom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest