Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
tailor74 #33331 üzenetére
Elvárni el lehetne ,ha már olyan magasságokban is ott vannak a levegőben levelek indokolatlanul (miközben minden fa a környéken full csupasz ha megnézed a videot) akkor a földön lévő száraz avart is vigye már....
Nem mellesleg higgyétek el egy játékban mindenki leszarná, hogy csak ugy néz ki mint az ezev és Half Life 2 (csak mondtam valamit) de mellette brutális a fizika...
Kegyetlen sokat hozzá tudna tenni a hangulathoz..Pl egy FEAR-t elképzelni így [még mielőtt leírtam már most beleborzongtam].
Gyak. széjjellövöd az irodaházad ahol játszódik porzik,törik,csörömpöl minden kb senki semmit nem lát már a törmelékek miatti porfelhőből...majd ez leszáll szépen. És szépen ottmaradt nem párolog el semmi a nyomok ottvannak minden poros viszed a poros lábnyomot tovább stb.Lehet ez valakinek nulla semmi, de ezt ott real timeban áttélni beszarás lenne. Akár egy 10 éves grafikával is.... De ház sajnos nem erről szól a HW ipar hogy látható dolgokra menjen el az értékes craft.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged