Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
nem Ti hülyéztettek le!(ergo Ti néztek..)
Ád 1 ;
nem mindegy,h beállítom vmelyik progival,h 65C felett húzza 70% a ventit?
vagy alapból felhúzom 70 és játszom!(ezt most tettem elsőnek,mert több helyen is írták,h a CCC-nek a ventivezérlés nem megy)Ád2 ; játszottam kb 40percet megnéztem,h mik voltak a hőfokok,megírtam és kimentem tükörtojást csinálni sajtrakásra téve,só,bors,pirospaprika és nagyon finom kenyér!)
Bejöttem, leültem ép,h kezdtem volna nézni az Blacklistet, mikor láttam írtak privátot,megnéztem(közben ettem),megírtam nekik,láttam ide is írtatok!
megnéztem,elkezdtem remegni,hogy ki a f...omnak néznek,h hazudok és lenéztem a tálcára,nem a kajára
és láttam,h a gpu-z még nem zártam be,jött a print.. és képfeltöltés,elküldve fórumra!múltkor hagytam,h a CCC tegye a dolgát,(max 61% hajtotta,pedig akkor 2 kibeba..ott órát játszottam)most feltoltam én a ventit 70% és game!
sőt vettem fel videót is a hangról,csak kupi van és utálom visszahallani a hangom,de a bnőm itt van mellettem 11 hónapja és ő is bólogat(mi mást tenne),h ez a leghalkabb kártyám...
szóval kérem a bocsánatokat meg a Ducatit!(mindent tudok
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- MIUI / HyperOS topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest