Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Yutani #30142 üzenetére
Ettől még megvan, és főleg az aláírásod fényében érthetetlen.
Pár hónapja már egyszer én is szóvá tettem valamelyik cikknél, nemrég mástól is láttam, hogy feltűnt neki és felhívták rá a figyelmed, hogy ezt így nem kéne... Nem arra gondoltam, nem is láttam még, de akkor tudod te is, hogy hol léped át azt a bizonyos határt amit nem kéne...
Itt pl. teljesen felesleges volt így "bekapcsolódni" a vitába.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte AORUS Radeon RX 6800 XT MASTER 16G
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest