- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind #29814 üzenetére
Nekem nem kevés. De a megfogalmazás helyes, lehet olyan esetet találni, hogy kevés tudna lenni. A(z 1 hónapos) 1080-at meg kevesebbért vettem mint ha vennék most +8Gb ramot.
Egyébként nem értem miért lovagoltok annyira a configomon. Zavar? Vagy mi a franc?
Néztem a ph!-s Vega és 1080 teszteket. És érdekes módon az én szaros i5+1080+8gb cfg-m koppra (1-3fps eltérés max.) reprodukálja ugyan azokat a benchmark értékeket mint amik ott szerepelnek. Pedig a ph!-s teszt config erősebb elvileg. The Division, Deus Ex például. Innentől kezdve meg azt írtok nekem amit akartok. Ez van, ez a gépem, ezt használom. Nekem semmi bajom vele. És szerintem sok más embernek se lenne vele.
Ui: Nem szeretnék senki szemében ellenszenves(ebb)nek tűnni, de szerinted nem tudnék venni még bele ramot ha akarnék? Mi értelme ezen lovagolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming 8GB
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Gigabyte AORUS MASTER RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest