Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Mini PC
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem nem kevés. De a megfogalmazás helyes, lehet olyan esetet találni, hogy kevés tudna lenni. A(z 1 hónapos) 1080-at meg kevesebbért vettem mint ha vennék most +8Gb ramot.

Egyébként nem értem miért lovagoltok annyira a configomon. Zavar? Vagy mi a franc?
Néztem a ph!-s Vega és 1080 teszteket. És érdekes módon az én szaros i5+1080+8gb cfg-m koppra (1-3fps eltérés max.) reprodukálja ugyan azokat a benchmark értékeket mint amik ott szerepelnek. Pedig a ph!-s teszt config erősebb elvileg. The Division, Deus Ex például. Innentől kezdve meg azt írtok nekem amit akartok. Ez van, ez a gépem, ezt használom. Nekem semmi bajom vele. És szerintem sok más embernek se lenne vele.
Ui: Nem szeretnék senki szemében ellenszenves(ebb)nek tűnni, de szerinted nem tudnék venni még bele ramot ha akarnék? Mi értelme ezen lovagolni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Villanyszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bittorrent topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő