Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
füles_ #29185 üzenetére
Nekem sincs vele bajom. Csak megtanultam helyén kezelni az irományait. Még ha a cikkeinek el is nézem a GPUOpen.com-os áthallást. Akkor is ott vannak a kommentjei bizonyítéknak. Évek óta ismerem őt, nem egyik pillanatról a másikra fogalmazódott meg bennem ez a gondolat.
Nem tudom, hogy nélküle lenne e ennyi fanatikus .... itt a fórumba. Mert némelyik akkora hülyeségeket ír, hogy az arcomat lekaparnám legszívesebben kínomban. És ha írok valamit neki (ne adj isten idegállapotban) akkor jön még nyó'c hozzá hasonló, rögtön.
De van olyan NV-s is aki vállalhatatlan módon szokott megnyilvánulni. Szóval itt nem csak "fekete van", mindenki hibás.
(#29186) ->Raizen<- Hétfőtől elszabadul a pokol az biztos. Aztán kicsit ülepszik majd. De akkor megjelenik majd a Vega teszt itt a Ph!-n, és újra elölről kezdődik az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest