Hirdetés
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
Az a baj, hogy jo a Guru3D, en is szeretem oket, de nincs minFPS meres, az meg gaz. Ahol van FCAT az jo, vagy valami chart a jatek alatti teljesitmenyrol, de ez csak DX11-ig jo. Szerintem a linkelt, egy jo teszt lett.
Mindegyiktől függetlenül, a 1070-től messze van a 480 sajnos, egy esetleges refresh kevés lesz, az kb. oda lesz jó, ahol most űr van, és egy Polaris refresh esetén belő az nV egy 1060 Ti-t, aztán ennyi volt az AMD próbálkozása előnyszerzésre.
-
Van akinek meg a Guru3D nem az...
Szerintem mindegyik lehet hiteles, amíg mondjuk nincs megcáfolva egyértelműen... vagy valami miatt hitelét vesztené egyik.
Mindenhol szoktak mérni fasságokat amugy... a legjobb az, ha megnézel több tesztet és azokból levonsz egy "átlag" következtetést... és akkor kb valahol az igazság körül leszel. Sosem szabad csak egy oldalra alapozni a véleményed.
Ami a konkrét csatornát illeti, két srác kezdte hobbiból, semmi extra... ma már ott tartanak hogy küldik nekik a gyártók a cuccokat, és ezeket csomagolják ki... aka ezért "unboxing" a nevük (nyilván eleinte saját pénzből tolták/kezdték).
Szeretnék én ennyire "nem hiteles" lenni az életben.
És ha egy bejáratott "szaksajtósnak" vagy egy hobbistának kell hinnem... hát néha jobban hinnék egy hobbistának aki bele teszi a szívét lelkét a dologba (és mellesleg értelmes és hasznos dolgokat mér le, ami mondjuk engem is érdekel, nem pedig tucatteszteket készít "copy paste" módra), mint egy "szaksajtósnak", aki lehet már unja a banánt és felületesen méricskél rutinból, no meg olyan semmitmondó méréseket csinál, mint néha itt a PHn...
Lásd Kaby Lake diszkrét GPU teszt. -
daveoff
veterán
Mivel a videóból indult ki a beszélgetés, nyilván én is arra alapoztam. Friss teszt, friss mérésekkel, és felhozatallal. A teszt hitelességét pedig nem a Te megítélésed alapján fogom eldönteni, ha nem baj....
Biztos fake, ha ennyi időt, és energiát áldoz rá a srác, hogy elkészítsen egy ilyen részletes tesztet, videóanyaggal együtt......nope...
-
Habugi
addikt
A videósok közül a DigitalFoundry jó, a többi az..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest