Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Volt nekem ASUS 290 DC2, és MSI 290X Lightning is, azokkal sem volt jobb. Egyébként ott kezdődött, hogy eleve egy szenvedés volt a Mantle megjelenése, folyamatosan csúszott a megfelelő driver, és a BF4 patch, aztán nagy nehezen elérhetővé vált, és gyönyörű szépen laggolt vele a játék, nem kicsit. Nem is használtam sokáig, mert teljesítményben amúgy sem volt nagy ugrás. Aztán később elkezdtem használni, mert megszűntek vele a problémák, és egy ref 290 került hozzám, annál már számított minden egyes plusz FPS. Na a 290-el volt az, hogy egy proci igényesebb pályán komoly különbség volt DXvsMantle között. Viszont a játék direktségében nem volt különbség, szerintem csak akkor ér valamit, ha gyengébb proci van alatta. És itt jön az, hogy az NV meg tudja csinálni driverből, hogy DX alatt is satbil, és direkt legyen a játék, még procilimites helyzetekben is, nekik miért nem kell a Mantle, hogy jól menjen a játék?
-
Casanova*
veterán
hát,de nem? még az amd-sek is megmondták,hogy nagyon melegednek.
mi meg azt nem értjük,hogy neked minden amd kártya tökéletesen működik. nem melegszik,nem fogyaszt sokat,nem hangos,príma a driver,stb... ha neked amd kártyával tökéletesen fut és stabil 91 fpssel az advance warfare játék. adok neked 1 millát.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest