Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Casanova* #2445 üzenetére

Nem. :N Nálam 900Mhz-re volt belőve a kártya, -20mv Offset, de kimaxolva a power limit, és így evett a gép BF4 Mantle közben konnektorból 280-300W-ot, egy CPU-t is rendesen dolgoztató fullos 64 fős Conquest mapon. Ja, és az i5 4690K-m is húzva volt, 4400Mhz-re, és a ram is 4*4GB 2133Mhz-en járt. Én nem ezt nevezem "fűtés"-nek. :N

Ez pedig a hőfokok egy menet alatt: [link].
    Melegnek se mondanám, pláne, amikor némelyik 970 ilyen 100 fokos VRM-ekkel szaladgál... :D

Nem minden AMD. Tisztában vagyok vele, hogy voltak időszakok, amikor csapnivaló volt bizonyos szériák drivere, de azokat én messze elkerültem akkor. A 6900-asok driverei se voltak túl jók az elején, a 7970 és GCN driverek is betegeskedtek az első évben, ugyanakkor mindkét széria alatt egy 5850-em volt, ami erőben bőven elég volt, driveresen pedig teljesen jó. ;) Mire 7900-asom lett bő másfél éve, már nyoma sem volt driveres gondoknak. :N Előtte pedig 4890-em volt, ami szintén szépen vitt mindent, egy GTX260-at cseréltem rá, éppen a csapnivaló, számomra használhatatlan, instabil driverei miatt, egy hét után távozott tőlem, pedig remek kártya volt a drivereit leszámítva.

Az Advance Warfare nincs meg, nem játszottam vele, szval nem tudom, hogy ment volna. :(

(#2446) hpeter10: Megtérés legfeljebb az lenne, ha újra Nv-t vennék. Ez inkább most egy átmeneti mellékvágány, ami a játékos karierem illeti. :D

(#2448) daveoff: Ez tény és való, nálam is sokáig felejtős volt a Mantle, mert nálam az i5 és win7 alatt olyan giga-laggok voltak, hogy teljesen játszhatatlan volt, win8-ra meg nem volt időm áttérni.
    Viszont nem pár hónapja jött egy patch, amivel bár pici laggok maradtak, de már játszható, nem túlzottan zavaró mértékben, no, akkor tértem át.
    Amikor leírom, mi a legvalószínűbb magyarázat, hogy Nv alá miért elég gyengébb proci DX alá (3 vs 5 képkocka prerenderer) akkor mindig le vagyok oltva, szóval az utolsó kérdésedre nem válaszolok. :P

Nálam a gyengébb proci sem nagyon játszott, 4,4Ghz-en az i5 4690K és alatta *4GB 2133Mhz CL11 ram azért igencsak harapós cucc. ;)

Új hozzászólás Aktív témák