Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Jaaa... Így már értelek.
Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom.
(Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)Nem gondolom magam fanatikusnak, csak egyszerűen nem akartam a bevált piros oldalról az ismeretlen zöldet kipróbálni, amikor árban is előnyösebb volt a piros.
A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt.
Most ilyen problémám nem volt.A CF AMD oldalon elég problémás, az nem csodálom, hogy nem tetszett. Érdekes amúgy, hogy mikrolaggolt nálad az egyszem 7970 is, nálam nem volt vele ilyen gond, pedig én a falnak megyek a legkisebb laggoktól is.
Ilyen előzményekkel megértem, hogy feláll a szőr a hátod az AMD név hallatán is. Ugyanakkor vannak userek, akiknél semmi ilyen gond nincs.
Nekem egyetlen fagyásom nem volt egyik karimmal sem, se a 7970-ekkel, se a 280X-el, se most a 290-el, pedig napi legalább 6-8 órát megy a gép, amiből jó esetben azért fél óra játék, és nem volt még gond.
Nyilván, az olyan eseteket nem számolom ide, amikor a tuningot tesztelgetem, és kevésnek bizonyul a fesz, vagy soknak az órajel, és fagy, az nem a kari sara. 
Szóval nálam is pont ez van az egyszem 290-esemmel, gondtalan, lagmentes, stabil játékélmény, nekem is ezek a legfontosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- alza vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fotók, videók mobillal
- Trollok komolyan
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igazad van, beérem ~10%-al kevesebb teljesítménnyel, ha fele árban kapom.
(Átlag 290X árak vs. az enyém, ugye, nem akartam AMD-ről váltani, NV-ket most nem néztem.)
A 4850 idején nem voltam elégedett a driverrel, ezért is próbálkoztam meg a GTX260-al, de az mégrosszabb volt.
Most ilyen problémám nem volt.