- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Többször leírtam az okot. A Kepler esetében a magok 33%-a elvész, ha nem optimalizálod jól. Érdekes, hogy sokan jól csinálják, és még a Maxwell is jó.
Nekem mindegy, hogy mit csinálnak, mert ez is csak üzlet. De nem értek egyet vele, mert honnan vagyok kibiztosítva, hogy nem csinálják majd ugyanezt a Maxwellel? Az persze, hogy a Kepler esetében nem tapsikolnak a userek a helyzetre reménykeltő.
A GameWorks esetében a probléma mindig is az volt, hogy rossz minőségű és optimalizálatlan, illetve átgondolatlan. Ez érint minden hardvert. Néha a Keplert jobban. Az igazi probléma a Keplernél a TWIMTBP.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged