- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#35434496 #1165 üzenetére
Szerintem nincs értelme erőltetni ezt.
GTX780Ti olyan dolgokat nyújt a játékokban amit sajnos nem minden esetben lehet elmondani a rivális félről.
Ez pedig a stabilitás.
Mióta ezt használom a fejem nem fáj, nem hangos, nem melegszik, szét húzhatom, úgy gyorsul mint a mérgezett.Nem érdemes tesztelgetni. Nem kell még benchmarkse hozzá. El kell indítani egy pár játékot és játszani kell.
Észre veszi az ember a különbséget.
Én észre vettem. Igaz nekem 7970CF és 280X CF.
Nem ugyan az amit a két gyártó nyújt ezt el kell fogadni...
Esetleg amiket játszom jobban megy az nvidia grafikus kártyán. Ezt is megtudom érteni.
Amit nagyon szeretek a zöld oldalon hogy berakom a VGA az alaplapba, elindítom a gépet, feltelepítem a driver-t és megy. Azzal játszok amivel szeretnék és mindenhol a kártya dorombol szépen.
Radeonnál feltelepítettem a drivert HA SIKERÜLT!, egyszer kétszeri befagyás után szórakoztam.
Majd ha sikerült feltelepítenem a driver-t előjöttek egy két olyan jellegű hibák amitől téptem a hajam. Hiányzó DLL, mondom mi a pics@. Persze azzal is lehetett játszani, de volt vele szenvedés.
Nvidia.: megveszed berakod, driver telepítesz, játszol.
AMD.: megveszed, berakod, felkészülsz a lehetetlenre és ha minden jól megy játszol. -
válasz
#35434496 #1165 üzenetére
Mérd, nem kell hozzá nagy tudomány:
Single úgyis Scriptelt, csak ugyanazt csináld.
Multi: 3x 15 perc mérés mindegyik kártyával, és meglepődsz majd milyen "pontos" eredmények jönnek ki.Persze ha nem 1 a gép és a teszter akkor értelmetlen.
Single-ben az első pályát ajánlom, Multiban pedig vegyesen, a Shanghai a legdurvább VGA igényre /főleg összedőlő felhőkarcoló után/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest