Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ha a motion sicknesst sikerul kiiktatni ugy oriasi buli lesz.
-
daveoff
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Simán benne van a pakliban, amit mondasz, engem pl annyira hidegen hagy, mint a 3D tévézés/mozizás, aztán kipróbálnám lehet változna a véleményem. Mai napig akárhányszor moziba megyek, asima adásra megyek, mert a 3D egy nagy szar, TV ugyanaz, szóval szkeptikus vagyok. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy az emberek ilyen idióta monitort a fejükre csatolva üljenek otthon. Eleve tök rossz irányba halad a társadalom ilyen téren, na ez aztán végképp kizökkentene mindenkit a valóságból. Tudom, hogy ez a lényege, virtuális valóság, meg minden, de nem biztos, hogy jó irány ez....
-
-Solt-
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Kizárt, hogy bukni fog!
Egyrészt iszonyat pénzt toltak bele, másrészt a sikeressége nem korlátozódik a játék, szórakoztató ipara. Onnantól kezdve, hogy orvosi és katonai szemszögből is "érdekes", a sikere gyakorlatilag garantált. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy a következő év közepén mindenkinél ott lesz, nyilván kell neki egy felfutási idő. Abban viszont 1000%-ig biztos vagyok, hogy köröket ver a 3D Tv-re már a megjelenés utáni első félévében. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyrészt iszonyat pénzt toltak bele, másrészt a sikeressége nem korlátozódik a játék, szórakoztató ipara. Onnantól kezdve, hogy orvosi és katonai szemszögből is "érdekes", a sikere gyakorlatilag garantált. Persze ezt nem úgy kell érteni, hogy a következő év közepén mindenkinél ott lesz, nyilván kell neki egy felfutási idő. Abban viszont 1000%-ig biztos vagyok, hogy köröket ver a 3D Tv-re már a megjelenés utáni első félévében.