Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát, érdekes egy elgondolás ez az asztalos G-sync...
A notimban tudom, hogy kritikán aluli a panel (mondjuk 14" méreten 1600*900 pixel nem rossz) viszont az asztali monitoromban eléggé jóféle panel volt.... Mind1, a Prad.de képéről is látszik, amit linkeltem, hogy bár valóban jobb valamivel, mint a régiek, a jelenség kevéssé meglepő módon ugyanúgy érinti, mint bármelyik másik TN technikásat.
Egyszer ha megszokod a szép fix stabil színeit egy IPS-nek, utána már nem fog tetszeni a TN...
Ez van... Pedig a sebességének örülnék, elhiheted....(#8894) TTomax: Az ULMB jó dolog, de mivel egy hardveres technika, ami nem is kompatibilis a G-sync-el, így továbbra sem egészen értem, ez most hogy jött ide.

Amúgy ezt a monitornak kell tudnia, és akkor megy Radeonnal is. Pl. van ilyen technikája a BenQ és az Eizo-nak is. De ha nem tévedek, a sima LightBoost is megy velük, ami ugyanezt csinálja, mint az ULMB.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez van... Pedig a sebességének örülnék, elhiheted....