Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egészen véletlenül van Kombustor tesztem is az említett beállításokon, 1050Mhz-en 318W 111FPS, 1200Mhz-en 440W 112fps. Ez 122W difi. Itt tartományok sincsenek, mert a Kombustor alatt fixen beállt a fogyasztásmérő, mint a szög.
A csip fogyasztásában sem lehetett olyan túlzottan selejtes, a 7950-em szintén minimumra alulfeszelve 1050Mhz-en, hasonló feszen Kombustor alatt 360W 116fps. Tény, így alulfeszelve torkosabb mindkettő, mint egy azonos revíziós 7970 csip.
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.Nincs itt mellébeszélés, csak nincsenek meg a korábbi 7970 mérési eredményeim, így nem tudok pontos számokat írni azokról. Magamnak mértem, levontam a következtetést belőle, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De az arányok ott is állnak, azok is nagyon csúnyán elborulnak 1200Mhz körül, főleg felett.