- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gigabyte alaplap topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
#85552128 #5294 üzenetére
Még jó, hogy odaírtam, hogy feltételezés!
Egyébként gbors cikke is felveti ezt, mint lehetséges kimenetel... A korábbi DX-re hivatkozás nem pálya, teljesen más a szitu... Ennél közelebb pedig úgysem jutunk, tehát marad a majd meglátjuk...
(#5295) TTomax: Ne haragudj, de a stílusod annyira idegen tőlem, hogy amíg azon érdemben nem változtatsz, én nem kívánok kommunikálni veled semmilyen formában.
Értelmesen leírtam a mondandóm, ha ennyi ment át belőle sokadjára is, akkor úgysincs értelme a kommunikációnak. Párszor belementem már a játékba, elég volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Zotac RTX 3090 24gb
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB OC eladó
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest