- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarok ebből konzol vs PC vitát,de szimplán nem értek egyet ezzel, úgy hogy van PS5 gépem is, Switch is.
Miben nyílvánul meg az olcsósága?Mert hardverben jelenleg egy 9060XT/ 5060- 5800X procival 32 GB vrammal 2 TB SSD-vel kijön 330-350 K ból, minden új és garanciás.
Elérhető rengeteg játék a múltból is rengeteg áruház,nem vagy egyetlen platformhoz kötve. A win stabil, egy áruházon keresztül kevesebb macera feltenni egy játékot mint konzolo, már igazából kettő gombnyomás.
Semmi előnyét nem látom már a Konzolnak azon kívül ,hogy be vagy zárva egy platformra Drágák rá a játékok és azért is fizetned kell hogy egyáltalán online elérj másokat.A Ps Plust én lassan fél éve nem húztam be, megbántam hogy előfizettem rá egy évre újra. Szerintem drágább,de inkább azt írom nem olcsóbb játszani konzolon, főleg ha fenntartasz mellé egy PC-t vagy laptopot minden másra. Plusz én elégedettebb vagyok a PC-s grafikával még úgy is hogy vanak problémák, de sajnos Playstationon is vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte GT 1030 2GB
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ROG Strix RTX 3080 10G OC Gaming White (fehér)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest