Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mivel nem értek hozzá én két lehetőséget látok. Az egyik az, hogy AMD nem adott ki hozzá még driveres támogatást, most lesz 2 nap múlva publikus még a játék és ez majd javulni fog valamelyest, ha nem is sokat.
A másik hogy Nvidia most elengedhette magát ezzel a játékkal mert nem egy olyan új AAA cím, amiben figyelembe kell vennie mindhárom gyártót és azok teljesítményét.
megvették, a már lecsengett de még jól hangzó 15 éves címet és beletették amit lehet megmutatva mi is a valódi eltérés RT terén a két-három gyártó között. Ezért írtam hogy kíváncsi leszek Intelre, mert az ARC-ok fel vannak gyúrva rendesen. Alapból már hozzák több játékban azt amit a 3060-70 RT alatt.
Anno azért születtek elméleti számítások kielemezve az új generációkat az új RT gyorsítot és ebben nincs benne az Nvidia speciális eljárásai, az RTXDI és a ReSTIR GI [link] amit pl a 3060 is támogat.
Egy ilyen elmélet számítás járt twitteren: [link]
de amúgy szerintem szimplán majd hoz AMD driveres támogatást aztán jobb lesz a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest