Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Figyuzz te már trolloztál eleget engem . Felesleges neked bármit magyaráznom ha bele akarsz látni olyat amit nem gondoltam mögé me' Nv troll vagyok.. Próbálj ettől a következtetésedtől elvonatkoztatni néha és úgy ránézni a hozzászólásaimra...
Azért nem említettem a Ps eladást mert az Xboxot érte el a Switch eladása nem a Playstationt. Nem a kettőt együtt, vagy külön a Playstationt ,kizárólag az xboxét a 2 régebben piacon lévő konzol közül.
Azt írtam hogy Nv is kiszedte magának a saját kis szeletét a konzol eladásokból attól függetlenül hogy a PC gaming a fő bevétele. De neki nem kellett ehhez külön architektet fejleszteni, hanem egy meglévő régi Tegra hardvert adtak el a Nintendonak, ezért valószínűleg tiszta nyereségként könyvelték el miközben a Switch mennyiségben ugyan annyi mint az Xbox one eladás azaz kb 25 % NV 75 % AMD eladott hardverben ebben a genben.nem tudom mennyi lesz a következő generációs kártya család.NV fogadkozik hogy olcsóbb, mint a Turing... meg azt sem tudom menyibe fog kerülni a következő generációs PS vagy Xbox de szerintem drágább lesz mint a mostani gen.
Szerencsésnek mondhatom magam mert van mindhárom konzolom és van egy játékra alkalmas PC-m és a következő genből is megveszem ha megtudom mindegyik konzolt és középkategóriás kártyát. Egyébként nyáron volt egy 5700 radeon kártyám is, azóta már jó a gépem
( vicc volt nyugi,de tényleg volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LED világítás a lakásban
- Képregény topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( vicc volt nyugi,de tényleg volt
)