Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- OLED TV topic
- Pendrive probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
TTomax
üzenetére
Igen, a kérdés nem egyszerű. De nézzük a másik lehetőséget: az nvidia sok esetben 1:3-1:5 arányban értékesíti túl az amdt. Ez azt jelenti, hogy egy ugyanakkora lapka (~azonos változó költségek) fix fejlesztési költségeit 3x-5x akkora volumenen tudja teríteni. Ez a differencia szerintem rugalmatlan, tehát szerintem természetesen némiképp elmozdulna, de semmi esetre sem fordulna egy épphogy jobb termék esetén. Persze lehet ezt célként megjelölni és törekedni mondjuk egy 1:1 arányra.
De az igazi volumen valószínűleg nem is a hagyományos boltokból jön, hanem az oemektől és a notebookokból.
Az Adoredtv leakben szerintem pont olyan termékek szerepeltek, amik akár oemeknek és notikba is célozható. Legalábbis ma. De még egy év múlva is ez a kategória jelentheti a legnagyobb volument. Extraprofitot meg úgyis csak akkor lehet elkérni - egy kisebb volumenű, drágább termékre - ha sikerül áttörni a márkahűséget, a marketing előnyt. Ez meg más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti játékok OFF topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fedora Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- World of Warships
- Proxmox VE
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest