Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Pánik a memóriapiacon
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Egy minuszpont az nvidiának. A másfél óra szívásért, amit az új driver okozott.
Tegnap kijött a 314WHQL driver, de nekem nem akart felmenni. "Graphics driver install failed". Utána már a 310 és a 313 sem akart felmenni.Kb 8 napos rendszer, nem tele szemetelve. Az előző WHQL driver gond nélkül felment a rendszer telepítése után. Aztán a 313.9 Beta is felment a hétvégén. De a 314 az nem, pedig mindent ugyanúgy csináltam (elindítottam a telepítőt). Valljuk be nem lehet mit elrontani, a rendszernek és kártyának megfelelő driverről van szó, amit egyébként az nvidia update kínált fel letöltésre...
Hiába uninstalláltam a régebbi drivert és minden nvidia szoftvert, aztán hiába választottam ki a "clean installt" mindig ugyanaz a hibaüzenet jött.
Végül csak az segített, hogy eszközkezelőben az illesztőprogram frissítésénél kézzel hozzáadtam abból a könyvtárból, ahova a telepítő kitömörítette (C:\NVIDIA\...).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Gitáros topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Jövedelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest