Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
bozont
veterán
Be is b@szna, ha 4k-ban cpu limit lenne, még az SLI ellenére is, szerintem ott még egy Semproncs/Celeroncs is kihajtaná a TX-eket.

Az a baj, kerestem, de nem találtam igazán jó átfogó videótesztet, ahol sok ma is népszerű single és multi játék (régiek és újak közül is) szerepel. Méghozzá legalább egy 980 társaságában, 1080p/1440p és 2560p min/med és max beállítások mellett. Egy ilyen teszt jól megmutatná a különbségeket általánosságban és hogy mikor beszélhetünk inkább gpu limitről.
Ha lenne lehetőségem simán összedobnám, pedig legalább 40-50 játékról van szó, még ha 2-3 hónapig is tartana.Na meg sokan amúgy alapnak veszik a tuningot, pedig a felhasználók elég elenyésző hányada alkalmazza és itt pl jól látszik (perze nem mert igazából elég kevés játékkal mértek), hogy tuning nélkül az i5 4440 jobb vétel mint az FX8350.
mod.: Jah, igen delid csak 4,5Ghz+ mellé kell már igazán ahogy megfigyeltem, addig meg elég egy jobb hűtő is.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest