- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #22093 üzenetére
Nem szerencsés, ámbár hangot szoktam neki adni így nem árulok zsákbamacskát az ügyben, hogy bizony hajlamos vagyok a piros szemüveget fenntartani, az okai lényegtelenek.
A lényeg az.., ez is erősen bejátszott abba hogy kicsit elbeszéltünk egymás mellett.Szerintem a használt árak nagyjából fej-fej mellett fognak majd alakulni az említett négyes esetében, amint lement a Pascal dili, most eléggé lenyomja a Maxwellek árát a nagy árverseny, tévedés jogát persze fenntartom mert nincs túl sok tapasztalatom, a kinőtt VGA-kat a közvetlen környezetemben szoktam szétosztani.
(#22094) atok666:
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz Erdei88 #22085 üzenetére
Malibutomi Offos beceneve..
Nem akarom túlzottan folytatni az Offot ne haragudj, még olvastad oké.., illenék válaszolni de részben azért is töröltem mert egy olyan kérdést fogalmaztam meg feléd amire nem lehet válaszolni, senki sem tudna így tőled elvárni sem fer dolog, mint ahogyan ez a postod sem válasz rá.
Az anyagi bukás mértéke nagyjából azonos de ez benne is volt az előzőben.
Semmi másban nem párhuzamra hozhatóak, szerencsére..Elbukni pedig annál tud aki aláfutott, a mennyi időt pedig nem értem, a GPU-Z Hawaiinak nevezi a 390/390X-et, még egy ideig nem fog elbukni, mennyi idő után?
Nem durván ~1év múlva értékelődik le komolyabban az utóbbi kettős hanem most a Polaris/Pascalok okán, az viszont nem mindegy hogy addig vagy utána mennyire lesz/marad "használható", most érted, egy kategória lenne a 970-el?
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Ren Hoek
veterán
-
-
HSM
félisten
válasz Erdei88 #15302 üzenetére
Igazából akinek ilyen 4K-s HDMI2-es TV-je van, és nincs gyártó-preferenciája, az lesz a kérdés, ha nagyobb teljesítményt akar, hogy az Nv kártya jön-e ki olcsóbban, vagy az AMD+átalakító.
5.1 nálam is volt, de nekem elég volt a 24" az asztalon. Persze, autós játékoknál a legjobb a TV+kormány, ez vitathatatlan. Mondjuk a TV helyett meg jobb a projektor, párszor játszottam úgy kormánnyal, hát elég állat. Pedig nem 4K volt, csak kb. 1280*800, valami itteni normák szerint ősöreg gépen.
(#15303) ooszi: Neked is kelleni fog a 4K 60hz-hez azzal a kártyával egy DP-HDMI2 adapter, amiknek elvileg a nyáron kéne megjelenniük....
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
-
Tirexi
addikt
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Erdei88 #3820 üzenetére
Ezt még régebben írtam ki, de még ott hagyom hátha!
(#3821)DemonDani : Tudodmit legyen igazad!
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Oliverda
félisten
válasz Erdei88 #3173 üzenetére
Nem hiszem. Azt szoftveresen lehet kapcsolni. Egyelőre csak a találgatás megy. Turbo switch, overvoltage switch, OC enabler, Dual Bios with an OC bios, orgasm switch, stb. Majd kiderül. Annyit legalább biztosan lehet már tudni, hogy mikor jár le az NDA.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Erdei88 #3061 üzenetére
Csak akkor éri meg megvárni a januárt, ha a leggyorsabbat szeretnéd a generációból. Azt minden kétséget kizáróan állíthatóm, hogy az AMD kifizetteti a teljesítményt, szóval a HD 6990 nem lesz olcsó a pénztáraknál. Az előállítási költség pedig nem hatja meg a vásárlót. Az csak a gyártóknak fontos a haszon miatt.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Oliverda
félisten
válasz Erdei88 #3017 üzenetére
Hasonló árakra akkor lehet számítani ha gyorsabbak lesznek. Amennyiben nem akkor valszeg olcsóbbak lesznek ahogy az általában szokott lenni.
Van pár friss pletyka:
"Short story, 6950 board allocations were cut and probably delayed a little bit from actual shipments. While it wasn't stated explicitly by our source, word on the street says it is due to a last minute BIOS tweak. This is not unusual for product introductions, and there are zero reports of any hardware problems on any Cayman based board.
The upside to all of this is that the allocation of 6970s just went up, a lot. Some were hinting that numbers are really close to that of the 6950 drop."
"6950 X score is good against the 480, P score is good against the 5970... weird.. "
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #3017 üzenetére
Hát nem tudom,be fog szépen állni minden oda amilyen erős... működni fog a kartell az biztos...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Erdei88 #3015 üzenetére
Pontosan mint az 570/580.. miért is lenne jelentősebb eltérés?El lehet felejteni az RV770-es időket...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Erdei88 #2948 üzenetére
A 6950 szerintem kezdetnek lesz vagy 80-85k(sajnos), a 6970 meg vagy 120-125k, a 6990 160-170k körül.
Más: Mit számít, hogy a GTX580 gyorsabb az 5870-nél 20 vagy 30%-al, a kettő nem egy árkategória a másik az, hogy egy vga-t lecserélni csak akkor érdemes ha vagy 40-50%-al gyorsabb a másiknál.
Esetünkben az 5870-et talán csak a Metro2033 miatt érdemes lecserélni GTX580-ra, más gamék nem mozognak annyira a játszhatóság határán egyik karival sem, majd esetleg a Crysis 2 lesz még olyan ami miatt érdemes lesz cserélni, főleg ha az Nv belepiszkál a dolgokba.(#2959)SzlobiG : Hát egy 3ghz-en hajtott Q6600-at tényleg nem érdemes egy 4ghz-en hajtott i7-el összevetni, de egy 3,5-3,6ghz-en hajtott Q6600 minden gaméhoz bőven elég, de még 3ghz is elég a gamék többségéhez(megfelelő felbontás esetén), de azok az eredmények amiket Tirexi kolléga leírt, azok nem a proci miatt ilyen rosszak az tuti.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
MPowerPH
félisten
válasz Erdei88 #2948 üzenetére
Talán 200k nem, de 170-180k nem lehetetlen.
Írtam a modiknak, de nem válaszoltak ezzel kapcsolatban...szóval szó nem érhet.
Ott bent a tornyos házban jó poénnak tartják ezt az egészet, akkor én is annak veszem. De tudod mit, nem személyeskedek... Így már talán az 'Ávós -ok' sem lőnek főbe.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Erdei88 #2536 üzenetére
Az NDA miatt dátumot nem lehet mondani. De eddig semelyik felmerült dátum sem talált be, pontosabban az egyik majdnem, de végül nem az lesz. November vége felé, már több szivárgás lesz, mert egyre többet ismerni fogják a megjelenés idejét. Gondolom lesz olyan, aki természetesen véletlen elszólja magát.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
- Asus Tuf 3080ti 12gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest