Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thronks.90
tag
Ha már így témába jött, 3600XT mellé nem épp a legideálisabb memóriáim vannak: Kingston HyperX FURY hx432c16fb3ak2/16.
Ha az Infinity Fabric 3733MHZ - en fut, akkor ennek is az volna az ideális. a boldog békeidőkben DDR3 tuningra nem volt szükségem (HyperX Savage 2133 volt egy FX mellett, de így is csak 1866- on működött) így nem is melyedtem bele különösebben. Egy jó leírást/ Guidet tudnátok adni nekem hozzá? Illetve ha van tapasztalat ezekkel a memoriakkal, szívesen várom. Ha nem nagyon tuningbarát, akkor másik memória kit lesz, azt meg majd később bekérdezem, hogy mit dobjak a proci mellé. -
Thronks.90
tag
válasz carl18 #38039 üzenetére
Nagyjából így vagyok az e- hulladékkal Én is, bár a nem életbevágóan fontos kényelmi eszközöket is megvettük az idők folyamán (mosogatógép, szárítógép, gyorskávégép stb), mert mindketten 3 műszakban dolgozunk, szerencsétlen asszony meg sokszor kivan tőle, legalább ezzel legyen könnyebb az élete. Mobil fronton más a téma, itt Mate 20 pro van, meg lesz míg működik, megjelenéskor vettem. Neki iPhone 7plus van, de jövőre ha megszűnik a támogatottsága, sajna cserélni kell, de megy a fiókba a 3310, 3410, 7650, 3650, 6234, ZTE Blade, HTC Sensation, Lumia 930, iPhone 4s mellé. Megvan az első mobilom is, nem nagyon dobálom el ezeket, emlékek.
-
Thronks.90
tag
Szeretem a nagy kijelzőt (telefonban is pl), 34"- on meg már nem szép a FHD. Nem vagyok nagy hardver csereberélő, előző FX konfigomat is használtam 8 évig, és az R9- et se cserélném le ha maradtam volna FHD felbontáson. Kicsit elkeserítő, hogy ha itt kb bárhol tanácsot kérek, hogy milyen hardver legyen a pénzért amit rá szánok, nagyjából azt mondják, hogy hát azt ne, vagy annyiért inkább vegyek levegőt. Néztem a 6600XT- t, azt mondták kevés lesz, pedig a teljesítmény szorzó a jelenlegihez képest legalább 2x. Egy barátom most rendelt egyet, át hozza, ki próbálom hogy nekem jó- e. Szerencse hogy van egy ilyen ismerős, de ilyen sincs mindenkinek. Ha tényleg szakmai alapon megválaszolnák a kérdést, és nem rögtön a high- end dolgokkal vagdalóznának, nem kéne heteket töltenem külföldi, és hazai forumok/ videók böngészésével hogy vajon, nekem az adott játékban és felbontáson mi lenne az ideális, és akkor még lehet, hogy jól be is nézem, és nem hozza azt, amit vártam. Először azt hittem csak nekem tűnt fel ez, és én vagyok hülye, de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Thronks.90
tag
Sok igazság van abban, amit leírtál. Régen sz@rtunk rá mennyi fps jön egy- egy cím alatt, emlékszem hogy a Doom 3 mikor megjelent, még a Riva TNT2 volt a gépemben, egy Duron 1000 ( itt volt valamennyi tuning, de már nem emlékszem) társaságában. Hát, nem volt egy fluid élmény, de végig vittük. A megváltás a Radeon 9000 volt, na azzal már feljebb lehetett venni a grafikát. Most sem érdekel hogy mennyi az fps, ha fluid az élmény. Ezzel a szerencsétlen R9- el amúgy sem a magas fps a target, pláne nem 1440p-n, de azok a játékok amikkel játszok, simán élvezhetőek. Általában a 50+ fps nekem már elég, nem vagyok nagyon finnyás, és a modern játékok nagyrésze már medium beállítások alatt is szép. Pár példa: Witcher 3 High 45-60 fps, Forza Horizon 5 igaz hogy FSR- el, de highon stabil 55+, War Thunder medium 60+. AAA játékok nem érdekelnek, majd pár év múlva mikor lesz alá vasam, végig viszem, de csak akkor ha a történet is érdekel. Ennek ellenére persze tervben van egy RX6700XT vagy egy VGA az RX7000 szériából. Egyébként szörnyű hogy az emberek mennyire vérkomolyan veszik ezt az fpshajhászást, a Milyen VGA kártyát topicban 3080 meg 6800xt - t ajánlották csak, merthogy 165HZ monitor (igazából tényleg nem érdekel ha "csak" fix 60 az fps, nem a sok HZ miatt választottam ezt a monitort) de még a 3600XT- t is cseréltették volna. Kicsit túlzásnak érzem én ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest