-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
és (#6959) Milka 78
A további órajelemeléssel esetleg csak azt tesztelném, hogy a proci mit tud, 24/7-re nem mennék a mostani értékekről fennebb. Az eddigiek alapján talán fölösleges is eröltetni a több feszt és órajelt, nem egy tuningbajnok az én példányom (de panaszkodásra sincs ok ).
Nagy a gyanúm, hogy a 120 fokot a gyenge hűtés miatt érte el, eredetileg amikor a rendszert építettem nem vettem figyelembe a VRM hűtését, jóformán semmi légmozgás nem volt körülötte. Amint raktam egy kis ventit a VRM-re irányítva, egyből leesett a hőmérséklet 80 fok környékére erős terhelés mellett. Talán az LLC beállításon is tudok finomítani (a stabilitás érdekében a legdurvább beállításra raktam, amire valószinűleg nem is lenne szükség).
(#6956) Ueda Az SMT mindenképp ki lesz kapcsolva (eddig is ki volt, csak most a tesztelés erejéig engedélyeztem), 8 mag/szál nekem bőven elég, és úgy hűvösebb/stabilabb is minden.
Amúgy nem gyakran használok olyan app-okat amelyek a Prime95 Small FFT tesztjéhez hasonló mértékben terhelik a procit, úgyhogy nem hiszem, hogy valós körülmények között gond lenne a hőmérsékletekkel.(#6961) Omli85 és (#6958) HavocS A 3.7 sem lenne rossz, bár ha lehet megtartanám a 3.8-at, hogy a lehető legjobb egyszálas teljesítményem legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs