-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Egy otlet, uninstallald le az VGA drivert+ mindent ami hozzatartozik, meg mappastul is a C:/... bol. Ha ez megvan- restart. Es a 13.12-es mehet fel, - ha felment ismet restart, es ugy probald meg. Hatha.
Nekem is ugyan ez a VGA-m van, mint Neked. Betettem, 13.12-es drivert ujra feltettem(mivel nem akartam semmi osszeakadast a regi HD6950-es VGA miatt- tudom hogy ugyan ugy ATI, de akkor is.) mikor ez megvolt, restart, es minden jol mukodik, azota kiprobaltam a legfrisebb Beta Drivert- raUpdatelve a regi 13-ra- mukodik. -
Motion_Blur
félisten
Sajnos csak úgy mehet biztosra ha szűz Win + driver kombóval teszteled. Esetleg megnézed másik gépben is. AMD-nél elég nehéz meghatározni hogy a driver a sz*r vagy a hardver. Mégpedig azért mert a driver szinte mindig kuka..
Nekem többek között emiatt is lett elegem...
Pedig önmagában jó megoldás a Tri-X, simán elfogadnám.. HA nem lennének ezek amit írsz.
Malibutomi: csak ne kiabáld el!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigabyte alaplap topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest