-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marron
újonc
Sziasztok!
A következő dual monitor problémám van:
Nem rég vettem egy MSI Radeon RX 570 Armor 8 GB-os kártyát, amelyre egy monitort és egy tv-t szeretnék csatlakoztatni. A monitor egy LG Flatron W2246 FullHD, amit DVI-D csatin kötök össze, a tv-m egy LG 49UJ63 UHD HDR, amelyet hdmi-vel kötök össze. Természetesen a monitort akarom elsődlegesnek, a tv-t meg másodlagosnak klónoznám. Na most ha mindkettőt bedugom a kártyába, akkor a monitor elsötétül és takarékos üzemmódba vált, a tv-n meg kiírja nincs semmilyen jel a hdmi-n. Az itt leírt módon már újratelepítettem a radeon drivert, a tv-n letiltottam a Deep Color módot, másik hdmi csatiba raktam a kábelt a tv-n de semmi, mindig ez a probléma. Win 10-ben sem tudok beállítani semmit, mert egyből elmegy a kép, ha rádugom a tv-t.
A hdmi-nek nincs kábelhibája, mert laptoppal már próbáltam össze kötni a tv-t, az egyből működött, a korábbi Geforce GTX 960-as kártyámmal, meg simán működött minden. Kerestem már megoldást fórumokon, de semmi.Valakinek van ötlete?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest