- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencze
senior tag
Egy xfx rx 580 8gb gts xxx (vagy hány betű tartozik még hozzá) van a gépemben egy ideje. Egy aoc 1440p monitorral megy, freesycn 2, 144hz. Egyes játékokban (konkrétan cities skylines-ban jött elő, talán xcom2-ben is volt) 1 mp-re fekete képernyő majd minden oké.
Stresszelni nem sokat stresszeltem, olyan 5 perc alatt felmegy 75 fok környékére és 15 perc után is ott állt, 74-75 közt ingadozva.
Neten keresve olyat láttam, hogy a scalinget "full panel"-re kell állítani a "preserve aspect ratio" helyett. 1 napja megy így, még nem láttam azóta problémát, remélem ez így is marad.
Viszont nem sikerül megérteni ez mit csinál, vagyis értem a scaling részt de ez miért okozhat ilyesmit? Driver hiba, display-el nem kompatibilis valami, vagy alkalmazásfüggő a dolog? Javítható, vagy ez mindig ilyen elsz?
Az én kártyám ilyen, ez a modell, vagy gpu függő? Eleve natívban használom játékokban is 1440p-n szóval nem is igazán értem, miért jelentkezne probléma és mi a probléma lényege. Valaki tudja esetleg meg tudná magyarázni légyszi?
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- SörcsaPH!
- Proxmox VE
- iPhone topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest