Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Ne idegesitsetek ezzel a 390-el, az nagyon jo kis kartyanak nez ki

Nano 515£ Scan-en, OCUK kisse felarazta (599£)
Zarojelben jegyzem a legnagyobb erv anno amiert lemondtam az az OZUK 650-es ara volt, mig a Scan-en 530-ert ment vagy 520..., akkor kezdtem a kanosszamat jarni.Malibutomi: Akkor nagyjabol jol lottuk be a multkor hogy is fog teljesiteni
Kar hogy sokan ennyire negativak 
Majd ha elindulnak az arak lefele januar magassagaban megnezem mennyiert lehet akkor kapni oket es mikor jon a Greenland, ezekbol nem rossz dontes CF-et csinalni (vagy majd a VR verzio akiket erdekel), driver problemakkal ne farasszon senki, lassan ket eve egy darab hibam nem volt, bevallanam...
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Zarojelben jegyzem a legnagyobb erv anno amiert lemondtam az az OZUK 650-es ara volt, mig a Scan-en 530-ert ment vagy 520..., akkor kezdtem a kanosszamat jarni.
Kar hogy sokan ennyire negativak