- Azonnali notebookos kérdések órája
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
[link] Ezt az összesítést találtam igaz ebben pont nincs benne a Giga de az alap feszes tuningba az Asus meg az MSI vezet. Azért alap feszen 1260/1620 az nem semmi
Néztem teszteket ahol pl az én kártyám alap órajeleken veri a 7950 et...pl Showdown ban vagy ahogy a linken is láthatod bf 3 ba... 7870 es kártyák igen csak bikára sikerültek nyugodt szívvel vegyél ilyet. -
Repsol600
addikt
MSI 7870-ről váltottam.
7950-re akartam de nem jött össze így visszatértem a 7870-hez. Volt több db 5850-esem is ez majdnem 2x olyan erős szal észre fogod venni a különbséget.
Az 1,218V helyet amit kap alapban visszavettem 1,081V-ra mert ezen az értéken is viszi a gyári órajeleket. És így nem melegszik úgy és kevesebbet is eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Néztem teszteket ahol pl az én kártyám alap órajeleken veri a 7950 et...pl Showdown ban vagy ahogy a linken is láthatod bf 3 ba... 7870 es kártyák igen csak bikára sikerültek nyugodt szívvel vegyél ilyet.
Az 1,218V helyet amit kap alapban visszavettem 1,081V-ra mert ezen az értéken is viszi a gyári órajeleket. És így nem melegszik úgy és kevesebbet is eszik.
Nekem is Giga van most, teljesen elégedett vagyok vele, nálam alulfeszelve 45-48 fok körül van terhelve alap órajelen, 25 fok idle. Hűtése hangtalan.